Loes Sels in vorm: “Ik voel me heel goed”

zaterdag 5 januari 2019 om 15:26
Loes Sels in vorm: “Ik voel me heel goed”

foto: PhotoPress.be

Loes Sels greep de afgelopen weken in een aantal crossen net naast de overwinning, maar in Gullegem was het dan toch eindelijk raak voor de in vorm verkerende Belgische veldrijdster. In het flashinterview na afloop vertelt zij: “Ik heb rugproblemen gehad de afgelopen weken, maar vandaag was ik voor het eerst pijnvrij. Ik voel me nu heel goed.”

Sels rekende in de laatste ronde vakkundig af met concurrentes Annemarie Worst en Nikki Brammeier. “Ik voelde dat ik op de rechte stukken de betere was en op de technische stukken iets minder. In de laatste ronde voelde ik dat ze aan het stilvallen waren en bleek ik drukzetten; dat is gelukt. Natuurlijk moet je het dan nog volhouden, maar het ging supergoed vandaag”, eindigt de vrouw in vorm tevreden.

Dit artikel delen:

2 Reacties

Tour 5 januari 2019 om 15:45

Loes hoeft niet onder te doen voor Cant. Als iemand dat eens in haar hoofd kreeg.

Brabander 5 januari 2019 om 18:21

Daar zou je best eens gelijk in kunnen hebben. Loes beleeft een topseizoen, maar als ze getweeën naar de finish rijden, weet je eigenlijk al hoe laat het is. Sels zou inderdaad moeten denken, dat ze niet meer ‘het mindere nichtje’ is maar ‘het gelijkwaardige nichtje’

Laatste nieuws

Materiaalzone

Populair