Patrick Lefevere, Sabrina Stultiens, Miguel Ángel López

zaterdag 19 mei 2018 om 20:00

foto: Sirotti

In de rubriek WielerFlits Kort bundelt WielerFlits al het nieuws dat te groot is voor het servet, maar te klein voor het tafellaken. Vandaag onder andere over Patrick Lefevere, Sabrina Stultiens, Miguel Ángel López.


Patrick Lefevere hekelt hotel in Californië

Patrick Lefevere, de manager van succesploeg Quick-Step Floors, is ontevreden. Lefevere is momenteel in Californië waar zijn team de Tour of California afwerkt. Op zijn Instagram deelt de baas een foto waarop hij zijn onvrede over de organisatie uit. “Is dit de manier hoe je Quick-Step Floors en drie andere teams behandelt, het aanbieden van een `shit hotel` voor vier dagen? Het lijkt wel een gevangenis”, besluit de Lefevere nijdig.


 

Stultiens na zege in Emakumeen Bira: “Ik wilde vol gas geven in de laatste kilometer”

Sabrina Stultiens toonde zich na afloop van de eerste etappe in de Emakumeen Bira erg gelukkig. In het flashinterview na afloop vertelt de renster: “De renster keken elkaar aan dus besloot ik in de laatste kilometer om vol gas te geven. Dat het gat dan zo groot was, had ik niet gedacht.”

Morgen volgt opnieuw een lastige etappe in de Baskische rittenkoers. Over haar kansen op de eindzege antwoordt Stultiens strijdvaardig: “Ik ben geen favoriet voor de zege, maar ben niet van plan mijn trui op te geven. Ik ga ervoor vechten.”


Miguel Ángel López: “Doel was om de etappe te winnen”

De Giro d`Italia was nog niet altijd even goed voor Miguel Ángel López. In de eerste week verloor de Colombiaan al enkele kostbare minuten, maar op de Monte Zoncolan reed Superman weer met de besten omhoog. Op de top kwam López als vierde binnen. Na afloop vertelt de klimmer: “Het doel was om de etappe te winnen. We waren erg gemotiveerd en deden ons best. We missen hem net, maar dit is alweer een stap voorwaarts.”

11 Reacties

Dolfy 19 mei 2018 om 20:12

In de Ronde van de Oostzeekust en het Reuzengebergte (Baltyk-Karkonosze Tour) hield Walsleben goed stand tegenover de jongens van CCC, Taciak won solo voor Cieslek. Walsleben die op 46 secondes derde werd is de nieuwe leider daar. In de Ronde van Parijs-Arres sloeg vandaag Rabitsch een dubbelslag. Beste Nederlander daar Kleiman op 24 secondes, hij werd vijfde.

Duh 19 mei 2018 om 20:39

“Op de top kwam López als derde binnen. ” Pozzovivo was dat…

xistnc 19 mei 2018 om 20:55

@auteur
Lees je artikel nog even terug.

Polleke 19 mei 2018 om 21:07

Zijn er ook dagen dat Lefevre niet kwaad is ? Dat zou pas nieuws zijn….

Finishfoto 19 mei 2018 om 21:10

Ik ken nog een ronde dicht bij huis met goede hotels Patrick, misschien is dat iets voor jullie?

kielabokki 19 mei 2018 om 21:15

Die Lefevere, weer iets zeggen over respect. Lijkt Kanye West wel.

Poeksel 19 mei 2018 om 21:31

Mijn Engels is niet zo goed. Wat heeft Lars Boom (tree) misdaan volgens Lefevere?

oscarito1908 19 mei 2018 om 21:50

Tja als je dit “ontbijt” aanbied lijkt het inderdaad op een gevangenis.

Mwielerfan 19 mei 2018 om 23:25

Als dit de enige keus is zou dit hotel toch gewoon dicht moeten?

velovibes 20 mei 2018 om 00:37

Ik herken dit heel goed van de wat mindere Amerikaanse hotels. Er zit weinig tussen een uitstekend, luxe hotel met alles erop en eraan en dit soort hotels waar alles zo’n beetje take away en disposable is. Zo is het met restaurants ook trouwens.

havana 20 mei 2018 om 06:45

Lefevre heeft dermate veel overgewicht dat een weekje niks eten hem goed zou doen.

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.