Lars van der Haar verlengt zijn contract bij Telenet Fidea Lions

Lars van der Haar verlengt zijn contract bij Telenet Fidea Lions

foto: PhotoPress.be

donderdag 22 november 2018 om 16:54

Lars van der Haar zal tot eind 2020 in het tenue van Telenet Fidea Lions crossen. Dat heeft de veldritploeg laten weten in een persbericht. De 27-jarige Nederlander koerst sinds 1 januari 2017 voor de formatie van sportief manager Sven Nys.

Van der Haar is naar eigen zeggen blij met zijn contractverlenging. “Ik voel me als renner helemaal op mijn plek bij Telenet Fidea Lions. Het is een fijn en professioneel team, met een duidelijke manier van werken die bij me past. Ik ben dan ook erg gelukkig dat ik nog langer mag samenwerken met de ploeg en mijn teamgenoten.”

Nys is eveneens in zijn nopjes. “Het is fijn dat er langs beide kanten zoveel vertrouwen is. Lars is een echte teamspeler, die al bewezen heeft én de komende jaren zal blijven bewijzen dat hij zijn plaats binnen de top-5 van de wereld waard is.”

Goed op dreef
Van der Haar is de afgelopen weken goed op dreef. Zo won hij dit veldritseizoen al twee wedstrijden. Hij was de beste in de Brico Cross van Geraardsbergen, terwijl hij eveneens zegevierde in de Nacht van Woerden. Hij eindigde onlangs ook op het podium van de Wereldbekercross in Tabor.

Dit artikel delen:

4 Reacties

Thijs E 22 november 2018 om 20:29

Hij heeft de stijgende lijn, maar is toch nog niet helemaal 100% op stoom. Ik hoop dat hij weer zo goed wordt als zijn interviews.

KnightBiker 22 november 2018 om 21:38

waar is die tijd dat hij de wereldbeker won.. leuke renner!

Mwielerfan 22 november 2018 om 23:22

Volgens mij gaat het veel harder dan toen. De hele wedstrijd lang en niet alleen eerste en laatste ronde zoals in de tijd van nijs

Mwielerfan 22 november 2018 om 23:30

Dat vdh nauwelijks meer vooraan meedoet is gelijk aan de achteruitgang van meeusen

Headlines

Materiaalzone

Populair