Kristoff: “Wil belangrijke speler zijn in Milaan-San Remo”
foto: Sirotti
woensdag 14 maart 2018 om 16:17

Kristoff: “Wil belangrijke speler zijn in Milaan-San Remo”

UAE Emirates heeft bekendgemaakt welke renners Alexander Kristoff zaterdag bijstaan in Milaan-San Remo. De Europees kampioen won La Primavera in 2014 en aast dit jaar op een nieuw succes.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!
“Ik heb Milaan-San Remo altijd al een boeiende koers gevonden en de aantrekkingskracht is alleen maar toegenomen sinds ik er heb gewonnen”, aldus Kristoff.

De Noor zette zijn voorseizoen volledig in het teken van La Primavera en de Belgische voorjaarsklassiekers. “Helaas werd ik teruggeworpen door gezondheidsproblemen. Aan het begin van Parijs-Nice had ik een paar dagen waarop ik me niet zo goed voelde, maar ik denk dat ik weer hersteld ben. Ik heb hard gewerkt zodat ik me kon concentreren op deze Italiaanse koers.”

Zaterdag wil hij ‘een belangrijke speler zijn’. “Ik heb het juiste team om me heen. Ze kunnen me in de positie brengen waarin ik mezelf ten volle kan uitdrukken”, aldus de Noor.

UAE Emirates voor Milaan-San Remo
flag-no Alexander Kristoff
flag-no Sven Erik Bystrøm
flag-it Simone Consonni
flag-it Marco Marcato
flag-gb Ben Swift
flag-it Oliviero Troia
flag-it Diego Ulissi

RIDE Magazine
7 Reacties
Sorteer op:
14 maart 2018 17:14
Zou meer baat hebben gehad bij een afvalkoers, lijkt nog niet echt vermagerd sinds zijn overstap.
14 maart 2018 17:24
Ik moet nog maar zien of het hele team voor hem wil werken.
Swift zal een mooie uitlag willen rijden. Consonni misschien ook wel. En Ulissie die met een uitval op de Poggio meespringt zal ook aan zichzelf denken
14 maart 2018 17:25
Ik ben vooral benieuwd naar Swift. Altijd al een leuke renner gevonden, die soms ontzettend goed voor de dag kan komen en later compleet achteruit lijkt te rijden.
14 maart 2018 18:54
Het lijkt wel alsof Swift ieder jaar slechter rijdt. Maar dit is zijn koers. Ben dus heel benieuwd, wat het dit jaar gaat worden. De voortekenen zijn overigens niet gunstig. Afgelopen weekend is hij ziek afgestapt in Parijs - Nice.
14 maart 2018 19:34
Dit is wel een sterk team, een van de betere op papier.
14 maart 2018 19:50
Kwakkelen en kwakkelen... en nu zichzelf moed inpratend. Wordt niks.
Ik denk dat het zomaar een echt verrassende editie kan worden. Of tenminste ik hoop het.
14 maart 2018 23:36
Nou ja 1x winst in oman,1 × winst in abu dhabi, daarnaast aantal keer kort geëindigd en evt laten lopen...voorbereiding? Slecht zou ik t niet durven noemen, wat moet er dan al niet worden gezegd over v avermaet cq spleetje ( om maar een naam te noemen)
Hij blijft voor mij toch 1 van de beter klimmende sprinters en zou me niet verbazen als hij het met demare sagan en nielsen gaat uitvechten.

Reacties zijn gesloten.