Kasteelcross Zonnebeke afgelast vanwege corona
foto: Cor Vos
woensdag 30 september 2020 om 16:02

Kasteelcross Zonnebeke afgelast vanwege corona

De Kasteelcross van Zonnebeke vindt dit jaar geen doorgang als gevolg van het coronavirus. De veldrit stond gepland voor 23 december.

In een persverklaring laat de organisatie weten dat zij de toekomst van de Kasteelcross niet op het spel wil zetten. “Met de huidige veiligheidsmaatregelen wordt onder andere het aantal toeschouwers beperkt en is het eveneens niet mogelijk om een normaal VIP-arrangement aan te bieden. Onze organisatie is sterk afhankelijk van beide bronnen van inkomsten.”

Aan de andere kant is er ook de bezorgdheid naar de veiligheid van de renners, hun entourage en de toeschouwers toe. “Op dit ogenblik kunnen wij de evolutie van de coronacrisis en de impact ervan niet inschatten en onze bezorgdheid hierover gaf de doorslag.” De Kasteelcross werd vorig jaar gewonnen door Mathieu van der Poel en Christine Majerus.

RIDE Magazine
6 Reacties
Sorteer op:
30 september 2020 16:06
zucht
30 september 2020 16:42
Alle veldritten die niet overheen kunnen komen met de TV en/of een bredere organisator zullen denk ik niet doorgaan.
30 september 2020 17:01
Jammer maar er spelen momenteel belangrijker dingen.
30 september 2020 19:26
Als Arie de Kabinetskanarie zich dan eens met die belangrijker dingen bezig ging houden in plaats van onder elk bericht de apostel van die glibber met die leuke schoenen, die leugenaar uit het Torentje en hun “deskundige” OMT-adviseurs te spelen

Reacties zijn gesloten.