Kai Reus wint met Verandas Willems ploegentijdrit in Ronde van Midden-Nederland

zaterdag 29 augustus 2015 om 18:51
Kai Reus wint met Verandas Willems ploegentijdrit in Ronde van Midden-Nederland

Verandas Willems heeft de ploegentijdrit in de Ronde van Midden-Nederland (2.2) gewonnen. De continentale ploeg, met acht Belgen en de Nederlander Kai Reus, was het snelste op het 28 kilometer lange parcours (twee rondjes van 14 km) in Leersum. One Pro Cycling werd tweede. Team Joker legde beslag op de derde podiumplaats.

De Ronde van Midden-Nederlander was altijd een eendaagse koers, maar is sinds dit jaar uitgebreid met een ploegentijdrit op de zaterdag. Morgen is traditiegetrouw de klassieker met start en finish in Utrecht.

Dit artikel delen:

9 Reacties

Dolfy 29 augustus 2015 om 19:03

Cyclingteam Jo Piels vierde trouwens. En Christophe Prémont is de eerste leider, meldt-ie zelf via twitter. Verder kwa info beetje karig.

arnes 29 augustus 2015 om 19:03

Eén van de betere continentale ploegen ter wereld. Benieuwd waar Claeys volgend jaar terecht kan.

Ciclismo92 29 augustus 2015 om 19:28

Roompot doet hier ook mee, daar verwacht je dan toch meer van.

delivio 29 augustus 2015 om 21:00

Jo Piels verre weg de beste Nederlandse ploeg vandaar het karige verslag !

xistnc 29 augustus 2015 om 21:08

Langs het parkoers werd me verteld, dat de renners vandaag maximaal 1 minuut voor het klassement konden verliezen, mits ze binnen de tijdlimiet uitreden.

Het waren lange rechte stukken over relatief smalle polderwegen. Eigenlijk was het alleen gezellig langs de zuidelijke rand van Leersum. Het leek me een beetje een feestje van de incrowd van de continentale NL-teams, vermengd met wat lokale aanloop. Het ging er gemoedelijk aan toe, mede door het heerlijke weer. En het was natuurlijk weer zo’n typisch geval van door de ene verkeersregelaar doorgelaten worden om door de volgende te worden tegengehouden, en dat patroon meerdere keren achter elkaar.

xistnc 29 augustus 2015 om 22:16

@Ciclismo92
Als je alle tijden in die uitslag door drie deelt, heb je de uitslag per ploeg.

Op de site van de organisatie staat, dat de ploegen boni’s verdienen voor de rit van morgen. Voor een volledige uitslag hebben we die ook nodig, inclusief de tijdverschillen voor renners die niet met hun ploeg zijn gefinisht.

Coldeportes 29 augustus 2015 om 23:25

Ontzettend boeiend dit koersje..

xistnc 30 augustus 2015 om 11:41

Inmiddels heeft de organisatie een wat uitgebreidere uitslag/klassement gepubliceerd, [url=http://rvmn.nl/uitslagen/]klik[/klik].

De ploegen hebben allemaal hun echte tijd gekregen, voor een aantal geloste renners is het verlies gemaximeerd op 1m30. Drie renners zijn buiten de tijdslimiet gefinisht, daaronder nota bene 2 man van Roompot.

Headlines

Materiaalzone

Populair