‘Jumbo-Visma loopt rood aan door keuzestress in de Vuelta’
foto: Cor Vos
donderdag 14 september 2023 om 13:34

‘Jumbo-Visma loopt rood aan door keuzestress in de Vuelta’

Podcast Jumbo-Visma stevent hard af op een unieke 1-2-3 op het eindpodium van de Vuelta a España 2023. Meesterknecht Sepp Kuss draagt nog altijd de rode leiderstrui, maar Jonas Vingegaard en Primoz Roglic naderen. De tactiek van het Nederlandse WorldTeam is de laatste dagen hét gesprek bij het koffiezetapparaat en dus ook in de WielerFlits Podcast!

De gloednieuwe winter-editie van RIDE Magazine is vanaf nu verkrijgbaar! Mathieu van der Poel staat op de cover. In ons magazine lees je een uitgebreid verhaal van 10 pagina's met dé smaakmaker van 2023. Bestel nu jouw exemplaar online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Maxim en Youri krijgen deze week gezelschap van Nick en samen staan ze uitgebreid stil bij de Ronde van Spanje. Moet Jumbo-Visma de eindzege aan Kuss laten? Het is iets dat vele volgers graag zien gebeuren. De meningen van de mannen lopen uiteen. Zo vindt Maxim dat Vingegaard zijn ware aard heeft getoond, ziet Nick juist dat de Deen met de rem erop rijdt en vindt Youri dat Jumbo-Visma niets fout doet.

Verder komt ook het restant van het seizoen van Mathieu van der Poel voorbij, bezocht Maxim – ja, die tijd van het jaar is er alweer – de perspresentatie van crossploeg Crelan-Corendon en is er ook weer Continental-nieuws te melden. Tot slot volgt er nog een kleine ode van Nick aan Cian Uijtdebroeks. Kortom, een boordevolle show met voor ieders wat wils. Luisteren, dus!


Luister hierboven naar de podcast en abonneer je via je favoriete podcastapp.
iTunes
Spotify
RSS-feed

RIDE Magazine