Juan Sebastian Molano wint eerste etappe in Tour of Taihu Lake

Juan Sebastian Molano wint eerste etappe in Tour of Taihu Lake

foto: Sirotti

maandag 8 oktober 2018 om 09:21

Juan Sebastian Molano gaat rustig verder met waar hij al mee bezig was op Chinese bodem: winnen. De Colombiaan van Manzana Postobon was in de eerste rit in lijn sneller dan Georgios Bouglas (Ningxia Sports Lottery-Livall) en Daniel López (Burgos-BH).

Na eerdere zeges in de Tour of China I en de Tour of China II is het de derde ritzege van de Colombiaan in nog geen maand tijd. De leiding in het algemeen klassement blijft in handen van de 23-jarige Dylan Kennett die zondag de proloog op zijn naam schreef.

De Tour of Taihu Lake duurt nog tot en met zondag.

Dit artikel delen:

3 Reacties

KimJungPoels 8 oktober 2018 om 10:15

Dit jaar echt enorm stabiel deze Molano. Is bovendien ook nog eens erg goed op hellende aankomsten. Ben heel benieuwd of dit volgend jaar bij UAE een factor gaat worden waar we ook in de WT-koersen rekening mee moeten houden.

0
Grobbel 8 oktober 2018 om 10:22

Dit gaat wel weer zo'n rondje worden waarbij de winnaar van de proloog een goede kans maakt op het winnen van het eindklassement… Molano zal nog vier ritten moeten winnen voor ie mee kan doen voor de eindzege. De rest van de profielen is vrij teleurstellend.

0
Cyclinglover 8 oktober 2018 om 14:20

Mareczko duidelijk veel minder dan vorig jaar in dit soort rondjes… hopelijk kan hij iets waarmaken bij CCC, ik gun het hem wel, het is een sympathieke en altijd vriendelijke kerel.

0

Laatste nieuws

Populair

Materiaalzone