Joris Nieuwenhuis na derde plek: “Hopelijk kan ik dit doortrekken tot en met het WK”

zondag 12 januari 2020 om 17:43
Video

Joris Nieuwenhuis besloot het NK Veldrijden in Rucphen vandaag met een derde plek. Hij besliste de strijd om het brons met Corné van Kessel in zijn voordeel. “Ik heb eigenlijk niet heel veel op Corné gelet en mijn eigen tempo gereden”, vertelde hij na afloop voor de camera van WielerFlits.

Nieuwenhuis maakt een minder seizoen door, maar kent met deze derde plek een mooi lichtpuntje. “Ik merk de laatste weken dat het elke week beter gaat”, stelt hij vast. “Ik heb het hele jaar hier op gefocust. Ik wilde deze periode goed zijn en ben blij dat het zich eindelijk uitbetaalt. Hopelijk kan ik dit doortrekken tot en met het WK.”


Meer video’s zien uit het peloton?
Abonneer je dan nu op ons YouTube-kanaal!

Dit artikel delen:

4 Reacties

Franco Ballerini 12 januari 2020 om 17:50

Op 2 minuten van van der Poel. Er zijn nog wel een aantal Belgen die dat op het WK iets beter gaan doen, dus een top 10 klassering zou al knap zijn. Jammer, vorig jaar had ik het idee dat Joris stappen had gezet richting de top.

0
yo-eddy 12 januari 2020 om 19:03

wellicht is het voor part time crossers toch gewoon lastig om 100% commitment te tonen wetende dat winst toch zo goed als uitgesloten is….

0
Oblomov 12 januari 2020 om 23:05

1 minuut.

0
ChefSpijker 13 januari 2020 om 01:15

Hij verslaat wel Van Kessel die de laatste weken prima kon wedijveren met de Belgen achter Mathieu. Medaille zal sowieso lastig worden, maar als Joris weer het niveau kan aantikken dat hij vorig jaar rond Kerst had (met zelfs podium in de World Cup), zit er best een mooie ereplaats in.

0

Laatste nieuws

Populair

Materiaalzone