Frans kampioenschap, Jeugd-NK veldrijden, Bert Containers

maandag 23 november 2020 om 15:00
Frans kampioenschap, Jeugd-NK veldrijden, Bert Containers

Ter illustratie - foto: Cor Vos

Wielerflits Kort

In de rubriek WielerFlits Kort bundelt WielerFlits al het nieuws dat de site nog niet gehaald heeft. Vandaag met meerdere nieuwtjes over veldrijden.

Frans kampioenschap veldrijden gaat door

De organisatie van het Franse kampioenschap veldrijden heeft besloten dat het evenement deze winter door kan gaan. De grootste maatregel is dat er geen publiek welkom is in Pontchâteau, waar de titelstrijd gepland staat op 10 januari 2021. Alle wedstrijden worden op die zondag verreden. Dat schrijft DirectVélo.


Jeugd-NK veldrijden in Woerden afgelast

Het NK veldrijden voor de jeugd, dat op zaterdag 23 januari in Woerden zou worden gehouden, is afgelast. Door de geldende coronabeperkingen en de onzekerheid van de ontwikkelingen ziet de organisatie geen kans om het kampioenschap te organiseren. Mocht zich een nieuwe organisator van voor het jeugd-NK veldrijden melden, dan wil de KNWU meedenken over de mogelijkheden. De wedstrijd zou dan plaatsvinden op 6 februari.


Bert Containers hoofdsponsor jeugdploeg Mettepenningen

Jurgen Mettepenningen heeft voor zijn opleidingsploeg een nieuwe hoofdsponsor gevonden. Het gaat om Bert Containers, dat de eerste naamgever wordt. “Dit is een goede zaak voor onze jeugdploeg. Op die manier blijven we ook de komende jaren verzekerd van stabiele hoofdsponsors om onze jongeren op de best mogelijke manier voor te bereiden op een toekomst als crosser. Vanaf 2021 gaat de ploeg door het leven als Bert Containers – Pauwels Sauzen”, vertelt de manager van de crossploeg van Iserbyt en co.

Dit artikel delen:

3 Reacties

Chekie 23 november 2020 om 20:26

NK jeugd afgelast maar als er een andere organisatie zich meld gaat het toch door.
14 categorieën van zeg 20 renners is 280 misschien nog wel meer. Dat zijn zeker tegen de 400 begeleiders, ouders enz. die zich ergens rond het parcours gaan ophouden. Ik bedoel dus in de omgeving van het parcours. Daarom is het waarschijnlijk in Woerden afgelast.
Denk na dit gaat niet. Waarom toch die enorme drang om dat NK te houden.

Overigens knap als een ander het al voor elkaar krijgt want de doorlooptijd van een vergunning duurt 3 maanden als het niet langer is.

0
Fast Freddy 23 november 2020 om 21:22

Die 300 kids zijn er minder dan een kleine middelbare school. Ze zijn buiten en de 400 begeleiders (of 300, gewoon 1 op 1) komen verspreid over de gehele dag. Ik zie het probleem niet zo. Strikte noodzaak inderdaad ook niet.

0
Brabander 23 november 2020 om 21:19

Bert Containers – Pauwels Sauzen :)
Veel beter wordt het niet hoor

0

Headlines

Populair

Materiaalzone