Jan Maas blijft negatief testen en start in Ronde van Luxemburg
foto: Leopard
Youri IJnsen
dinsdag 14 september 2021 om 10:51

Jan Maas blijft negatief testen en start in Ronde van Luxemburg

Jan Maas mag van start in de Ronde van Luxemburg. De 25-jarige Nederlander zou op het EK voor de profs een kans krijgen op het hoogste niveau, maar de renner van Leopard kwam van een koude kermis thuis. Een vals-positieve coronatest weerhield hem van deelname. Na meerdere negatieve tests is hij nu vrijgegeven om te koersen in de Ronde van Luxemburg.

“Na vijf negatieve COVID 19-tests in de afgelopen vier dagen, heb ik meer dan groen licht om dinsdag te starten in de Tour du Luxembourg”, schrijft de Noord-Brabander op Twitter. “Het vals-positieve hoofdstuk van het EK kan ik daarmee eindelijk wegspoelen. Het was moeilijk om mee om te gaan, maar mijn vorm heeft me niet in de steek gelaten. Tijd voor een nieuw hoofdstuk volle bak!” Voor zijn Luxemburgse Continental-team is het de belangrijkste wedstrijd van het jaar.

RIDE Magazine
6 Reacties
Sorteer op:
14 september 2021 15:14
IK zei het al, vals positief, leve de PCR test. Zie het verhaal in het boek van Dr.Sucharit Bhakdi en Prof dr.Karina Reiss. En.. lees het verhaal over de ontwikkelaar van de PCR test en de betrouwbaarheid van deze testmethode.
    14 september 2021 17:32
    @redactie, is dit geen fake news?
    14 september 2021 17:45
    Ja, ik ga al die ingewikkelde shit als leek doorploegen en dan piramidegewijs verder vertellen van ‘ohooooooo, kijk nou! Ohooooooo, allemaal niet goed!’
    14 september 2021 18:07
    @RV begin dan vooral geen website met forum want dan heb je helaas allerlei plichten. Los daarvan, hoeveel "shit" krijg je als Wf niet over je heen, als het aan de grote klok komt te hangen dat je toelaat dat allerlei fake news via je website wordt verspreid. Het is overigens heel simpel op te lossen.
    14 september 2021 18:33
    Ik vind die wappies met hun achterhoedegevechten wel aandoenlijk
16 september 2021 19:11
Bijzondere reacties maar weer. 3 van de 4 reacties gaan gelijk over fakenieuws en of wappies.

Terwijl wielrenner helemaal niets fout zegt. Wijst alleen op een boek van 2 gerenommeerde wetenschappers.

Reacties zijn gesloten.