Intermarché-Wanty-Gobert heeft positief nieuws over Lammertink

maandag 28 juni 2021 om 09:29
Intermarché-Wanty-Gobert heeft positief nieuws over Lammertink

foto: Cor Vos

Intermarché-Wanty-Gobert heeft positief nieuws bekendgemaakt over de toestand van Maurits Lammertink, die afgelopen week zwaargewond raakte bij een aanrijding. “Na een paar moeilijke dagen gaat zijn herstel de goede kant op.”

Lammertink heeft geen last van misselijkheid meer. Bemoedigend, laat zijn ploeg daarover weten. Wel kampt de 30-jarige renner nog met hoofdpijn. Het team bedankt iedereen die bemoedigende berichten heeft gestuurd voor Lammertink, zijn vrouw Marion en hun twee kinderen. “Hij is in zijn herstelproces in heel goede handen.”

Dinsdag raakte Lammertink bij een botsing zwaargewond. De renner was een ijsje aan het halen bij een ijssalon in Hengelo, toen hij door een scooterrijder werd aangereden. Even verkeerde hij in levensgevaar, maar inmiddels is zijn toestand stabiel. Wel wacht hem een lange revalidatie omdat hij een schedelbasisfractuur, een gebroken kaak en een sleutelbeenbreuk heeft opgelopen.

Dit artikel delen:

4 Reacties

Dikke vrouw 28 juni 2021 om 09:54

Ik mag hopen dat de scooterchauffeur gevast en aangeklaagd is

MichielH 28 juni 2021 om 10:21

Is het al zeker dat de scooterchauffeur schuldig is dan? Voor zover ik weet niet, en dan kan het net zo goed zijn dat Maurits niet oplette met oversteken en de scooter kansloos was om hem te ontwijken.

evanderwel 28 juni 2021 om 10:26

Is er meer bekend over de exacte toedracht dan? Ik heb uit geen enkel artikel kunnen halen dat de scooter rijder verwijtbaar is.

AWestie 28 juni 2021 om 10:02

Stuur hem een kaartje via De Rode Lantaarn x Omapost: https://derodelantaarn.omapost.nl/start

Laatste nieuws

Materiaalzone

Populair