Hofland niet meer van start in Parijs-Nice

zaterdag 14 maart 2015 om 11:57
Hofland niet meer van start in Parijs-Nice

Foto: LottoNL-Jumbo

Moreno Hofland verlaat Parijs-Nice en vertrekt naar huis. De Nederlander van LottoNL-Jumbo is niet van start gegaan in de zesde etappe. “Parijs-Nice was een goede koers voor mij nadat ik ziek ben geweest”, twittert de sprinter. “Het is nu tijd om te herstellen voor de komende wedstrijden.”

Hofland was de afgelopen week actief in de massasprints, maar kwam niet dichtbij een zege. De Nederlander eindigde drie dagen achter elkaar als zevende. In de bergetappes moest hij daarna snel lossen. Vorig jaar boekte Hofland nog een ritzege in de Koers naar de Zon. Zijn ploeggenoot Maarten Wynants stapt eveneens uit de wedstrijd. De Belg kampt met ziekte.

Ook Ruben Plaza (Lampre-Merida),  Arnaud Démare (FDJ), Michael Schar (BMC) en Dries Devenyns (IAM Cycling) verlaten de koers.

Dit artikel delen:

27 Reacties

vlek 14 maart 2015 om 18:46

Martens ook niet, maar dat is voor de beeldvorming allemaal niet zo belangrijk blijkt.

ghostwriter 14 maart 2015 om 22:55

@TenDam
Als Kelderman in etappe 1a niet zo veel tijd had verloren was hij als 4e in het klassement geëindigd. Vandaag heeft Kelderman ook al onnodig tijd verloren door een lekke band. Hij lijkt nog niet erg gelukkig te zijn in dit nog jonge wielerseizoen.

Ik moet zeggen dat de Lotto-Jumbo ploeg tot nu toe wel een beetje tegenvald. Dat komt natuurlijk ook omdat Gesink door prive problemen nog niet veel heeft kunnen rijden.

Headlines

Materiaalzone

Populair