Godrie: “Hoop dat er iets moois aan komt”

Godrie: “Hoop dat er iets moois aan komt”

foto: Marcel Koch

woensdag 24 februari 2016 om 14:51

Het contract van Rabobank bij de opleidingsploeg van de KNWU stopt aan het einde van het seizoen en dus moet veldrijder Stan Godrie op zoek naar een nieuwe ploeg. “Ik vind het veldrijden heel erg mooi, daar wil ik graag in blijven”, vertelde Godrie dinsdagavond in WielerFlits Live.

Weg is ook een optie
Het einde van Rabobank biedt naast het bepalen van zijn wegprogramma een extra puntje van zorg. “Zo na het seizoen is het wel de tijd om daarover na te denken”, vindt de crosser, die eveneens Nederlands beloftenkampioen op de weg is. “Ik moet ook met de ploeg bepalen welk traject ik op de weg ga volgen. Daarnaast onderzoek ik in welke formatie ik in het verdere verloop van mijn carrière ga uitkomen. Ik vind het veldrijden heel erg mooi, daar wil ik graag in blijven. Als er dus een hele mooie ploeg komt, denk ik niet dat ik daar ‘nee’ tegen zeg. Maar is dat niet het geval, dan zou ik alsnog van mijn hobby mijn beroep willen maken. De weg is dan een hele mooie optie.”

Stan Godrie in WielerFlits Live #5

Dit artikel delen:

5 Reacties

123poetertjes 24 februari 2016 om 15:08
Quote:
vertelde Godrie zondag avond in WielerFlits Live.

Dus het was toch niet live? ;)

rahimns 24 februari 2016 om 15:13

Dan was het wel heel knap van Nick om al te bedenken wat sommige volgers zouden gaan posten… indrukwekkend ;)

HoofdIsVrij 24 februari 2016 om 15:39

Goed interview. Is er een specifieke reden dat jullie niet naar Groenendaal en zijn amibitie om een Nederlandse ploeg op te zetten hebben gevraagd? Of was dat er een beetje bij ingeschoten?

Youri IJnsen 24 februari 2016 om 15:59

@HoofdIsVrij
Omdat het over Stan zelf ging. De geruchten doen inderdaad de ronde, maar nergens heb ik nog teruggelezen dat Stan in die plannen voorkomt. Kan natuurlijk zo zijn, maar we hebben daar bewust voor gekozen om het niet te doen. Te veel onduidelijkheid nog.

HoofdIsVrij 24 februari 2016 om 23:17

Aah begrijpelijk. Godrie en Van der Haar hebben natuurlijk beide ook nog een contract tot eind december dus van de zomer zal er denk ik pas werk van worden gemaakt.

Headlines

Materiaalzone

Populair