Giro 2020: Vluchter Caicedo wint op de Etna, Almeida in roze na bijltjesdag bij favorieten

maandag 5 oktober 2020 om 16:34
Giro 2020: Vluchter Caicedo wint op de Etna, Almeida in roze na bijltjesdag bij favorieten

foto: Cor Vos

Video

Jonathan Caicedo heeft de eerste bergetappe van de Giro d’Italia met finish op de Etna gewonnen. De Ecuadoriaanse kampioen van EF Pro Cycling was de beste op de achttien kilometer lange slotklim, voor Giovanni Visconti en Harm Vanhoucke. De grote verliezers van de dag waren Geraint Thomas en Simon Yates, die minuten verloren. João Almeida is de nieuwe leider in het algemeen klassement.

Binnenkort verschijnt de nieuwe voorjaarseditie van RIDE, waarin we uitgebreid vooruitblikken op het nieuwe wielerseizoen. Het wordt wederom een lekker dikke editie vol verhalen over alles wat de wielersport zo mooi maakt. Pre-order hem nu online en ontvang leuke extra's. Wil je onze voorjaarsgids extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang maar liefst 20% korting!

Geraint Thomas
Nog voor de etappe goed en wel begonnen was, werd het peloton al opgeschrikt door een val. Topfavoriet Geraint Thomas kuste de grond in de neutralisatie. Met enkele schaafwonden en een gescheurd shirtje kon hij zijn weg vervolgen. De start werd door het incident wel even uitgesteld.

Kort na de officiële start werd een kopgroep van acht gevormd. Victor Campenaerts (NTT Pro Cycling) was de enige Belg van voren en hij kreeg bijval van Matthew Holmes (Lotto Soudal), Lawson Craddock, Jonathan Caicedo (beiden EF Pro Cycling), Giovanni Visconti (Vini Zabù-Brado-KTM), Francesco Romano (Bardiani-CSF-Faizanè), Josip Rumac (Androni Giocattoli-Sidermec) en Mikkel Bjerg (UAE Emirates).

Victor Campenaerts in de kopgroep – foto: Cor Vos

De acht kregen een voorsprong van ongeveer vijf minuten. In het peloton nam verrassend genoeg Mitchelton-Scott de controle in handen. Het INEOS Grenadiers van Thomas en roze trui Filippo Ganna zei daar dan ook geen nee tegen. Het team van kopman Simon Yates liet het verschil rond de vijf à zes minuten schommelen.

Thomas moet vroeg lossen
Op het laatste hupje voor de afdaling naar de voet van de slotklim nam Trek-Segafredo de kop over in het peloton. De ploeg van Vincenzo Nibali bracht het verschil terug naar 3.30 minuut. Ondertussen waren uit de kopgroep Romano en Rumac gelost. De overige zes begonnen uiteindelijk met een voorsprong van drie minuten aan de 18,8 kilometer lange klim aan 6,6%.

Geraint Thomas kwam nog voor de slotklim überhaupt begon in de problemen. De eerder gevallen Welshman moest het peloton laten gaan, leek in de afdaling richting de voet terug te keren, maar daar stak Trek-Segafredo een stokje voor. Thomas werd, in het bijzijn van roze trui Filippo Ganna, op minuten achterstand gereden. En zo ging de Giro-droom van Thomas in rook op.

Geraint Thomas bijt op zijn tanden, hij verliest veel tijd – foto: Cor Vos

Ook Yates op achterstand
Vooraan bleken Caicedo en Visconti, die Bjerg als laatste overboord gooiden, over de beste klimbenen te beschikken, maar zij zagen de favorieten met rasse schreden naderen. Een serieuze versnelling van BORA-hansgrohe, op ruim 13 kilometer van de meet, zorgde voor een flinke schifting in het peloton. Majka-knecht Matteo Fabbro reed vervolgens zo hard dat hij ook Simon Yates, die andere topfavoriet loste uit de favorietengroep.

Jonathan Castroviejo was vervolgens de eerste die aanviel vanuit die elitegroep. De INEOS-helper zag zijn kans schoon en hij kreeg diverse demarrages achter zich aan, onder meer van Harm Vanhoucke. Na het wegvallen van Thomas en Yates was er weinig controle bij de favorieten. De ogen werden gericht op ervaren krachten als Jakob Fuglsang en Vincenzo Nibali, terwijl ook Wilco Kelderman en Steven Kruijswijk nog bij de pinken waren.

De favorietengroep met o.a. Fuglsang, Nibali en Kruijswijk – foto: Cor Vos

Caicedo pakt de rit voor Visconti en Vanhoucke, aanval Kelderman
Vroege vluchter Caicedo wist vervolgens Visconti te lossen en hij begon met ruim een minuut voorsprong op de favorieten aan de laatste drie kilometer. Kelderman wist zich met een flinke demarrage los te weken uit de favorietengroep en de sprong te maken. Kruijswijk kreeg het vervolgens lastig toen Nibali en Fuglsang op ruim twee kilometer van de meet versnelden. In eerste instantie konden alleen Domenico Pozzovivo en Rafal Majka volgen, maar de Jumbo-Visma-kopman herpakte zich. Een volgende versnelling van Fuglsang leek er toch te veel aan voor Kruijswijk.

Caicedo wist in regenachtige omstandigheden knap stand te houden tegenover de favorieten. Achter de kampioen van Ecuador werd thuisrijder Visconti tweede, vlak voor Vanhoucke (die Castroviejo achter zich had gelaten) en Kelderman. De Nederlander pakte zo flink wat seconden op de concurrentie. Fuglsang, Nibali, Pozzovivo en Majka kwamen met elkaar over de finish. Kruijswijk wist zijn rug nog te rechten en hij finishte in het kielzog van de groep-Nibali.

Simon Yates verloor aan de meet ruim vier minuten op Caicedo. Geraint Thomas moest een verlies van meer dan twaalf minuten slikken.

João Almeida in de roze trui – foto: Cor Vos

Almeida en Caicedo in dezelfde tijd: roze voor Almeida
João Almeida had door het lossen van Ganna en Thomas de roze trui voor het oprapen. Hij verdedigde een voorsprong van 1.13 op ritwinnaar Caicedo, die ook nog eens tien seconden bonifacatie had verdiend aan de finish. Almeida kwam op 1.03 minuut van Caicedo over de meet en dus kwamen ze in dezelfde tijd te staan. Omdat Almeida in de tijdrit 28 honderdsten sneller reed, is hij de nieuwe rozetruidrager.

Daarachter is Pello Bilbao de nieuwe nummer drie op 37 seconden van Almeida. Wilco Kelderman is vierde (op 0.42), gevolgd door Harm Vanhoucke (op 0.53), Vincenzo Nibali (op 0.55) en Domenico Pozzovivo (op 0.59) die nog binnen een minuut staan. Jakob Fuglsang en Steven Kruijswijk staan ook nog in de top-10 en volgen binnen 75 seconden van de roze trui.

Samenvatting etappe 3:

Dit artikel delen:

178 Reacties

vevie 5 oktober 2020 om 16:51

Wel heel apart dat Mitchelton Haig bij Yates liet blijven. Haig zou gewoon mee kunnen strijden voor top 10

0
martini151 5 oktober 2020 om 16:53

Dat vind ik helemaal niet zo gek. Yates heeft altijd een slechte dag, maar dat zegt nog weinig voor de overige ritten. Als hij beter wordt in de 3e week, zijn die 3 minuten niets

0
nickdt 5 oktober 2020 om 16:53

Ja, laat dan Hamilton bij Yates. Nu hebben in feite niemand meer in het klassement.

0
martini151 5 oktober 2020 om 16:54

Wat als Haig aangeeft dat zijn benen ook niet goed zijn? En Hamilton zegt dat het prima gaat?

0
Grobbel 5 oktober 2020 om 16:59

Hamilton verliest uiteindelijk anders ook nog flink wat tijd, eindigt nauwelijks anderhalve minuut voor zijn kopman. Dan had ie zich ook wel gewoon kunnen laten uitzakken.

0
Panache 5 oktober 2020 om 18:08

Yates is geen 3e week renner. Kan zeker top-10 rijden (net als vorig jaar) maar podium is vrijwel onmogelijk (1% kans). Haig verlaat de ploeg en daarom mag Hamilton zijn vrije rol pakken denk ik.

0
martini151 5 oktober 2020 om 16:52

Zou toch wat zijn. Jumbo Visma aan het begin van het seizoen alles op de Tour gezet. En het enige dat ze dan juist niet winnen is die Tour.

0
T80JZ 5 oktober 2020 om 17:34

Jij loopt wel erg hard van stapel.

0
SnellePelle 5 oktober 2020 om 18:18

Hoogmoed is de reden dat ze de Tour verloren hebben.

Succes!

0
Erik33 5 oktober 2020 om 16:52

Wat een slechte deelnemersveld dit jaar, wordt hartstikke leuk. Verder belabberd commentaar en een regie die nog minder is dan tijdens de tour. En idd de weersverwachtingen klopte ook niet.

0
Dr op en dr over 5 oktober 2020 om 17:00

Leuk dat je er zo van kan genieten. ;)

0
LeDouche 5 oktober 2020 om 17:02

Ga je nu op iedere pagina melden hoe slecht het deelnemersveld is? Raarrr.

0
platteprijs 5 oktober 2020 om 17:06

Zoals elk jaar bij de Italiaanse regie werd ook vandaag de wijn weer overvloedig geschonken tijdens de lucht.

0
doorak 5 oktober 2020 om 17:17

Koers is koers en de Giro is vrijwel altijd mooi.
Overigens zert in een normaal jaar de Giro in juli en de tour begin mei of in september en dat is binnen een paar jaar de Tour niet meer de ‘grootste”GT.

0
stark72 5 oktober 2020 om 18:06

En dan doorak? Dan is de Giro de grootste en zie je daar de ploegen in treintjes rijden met alle grote kopmannen en is de tour een meer open koers .
Dit is juist het aantrekkelijke van de Giro, mooi houden zo.

0
Panache 5 oktober 2020 om 18:11

Kijkcijfers Giro en Tour zijn ook in dit jaar veelzeggend. De Tour is écht niet afhankelijk van de plek op de kalender, wat een versimpeling zeg.
Kijk alleen al naar het deelnemersveld. CL is populairder dan El. Niet vanwege de woensdagavond, maar mensen willen de grootste wedstrijd zien (niet de mooiste) en de gehele marketingmachine van renners, ploegen en media richt zich op het Geel.
De tour is de enige wedstrijd die de sport overstijgt en buiten de liefhebbers ook het echte mainstream publiek bereikt.

0
SnellePelle 5 oktober 2020 om 18:22

@doorak is weer op zijn betweter stoel gaan zitten..

Mid Juli tegen de breedtegraad van Afrika aan koersen. Ben je niet lekker of zo?

0
ghostwriter 5 oktober 2020 om 16:54

Het zou me niet verbazen als het een strijdt om de podiumplaatsen tussen Nibali, Kruijswijk en Kelderman wordt. Ik zou het Kruijswijk enorm gunnen om de Giro te winnen nadat hij hem een paar jaar geleden eigenlijk al had moeten winnen maar viel. Al zou ik het Kelderman ook gunnen na al de blessures die hij de afgelopen jaren heeft gehad. Stel je voor dat Kelderman de Giro wint net nu Sunweb hem heeft weggestuurd.

0
martini151 5 oktober 2020 om 16:55

Vergeet Majka en Fuglsang niet. Hoewel Majka nog 6 minuten gaat verliezen in de tijdritten

0
Turtlehead 5 oktober 2020 om 17:00

Gezien het karma van deze Giro is de kans dat Kelderman heelhuids de finish haalt minimaal helaas.

Edit: dat zou dan ook voor Kruissie kunnen gelden, maar die heeft zijn Giro-ellende al opgemaakt in het verleden ;)

0
LeDouche 5 oktober 2020 om 17:19

@Turtle Kelderman idem; had een val-abonnement met G. Thomas maar bleef nu recht.

0
Panache 5 oktober 2020 om 18:15

Majka en Fuglsang liggen er ook vaak bij.
Gaat het dan tussen Nibali, Pedrero en Pernsteiner in de 3e week?

0
Murcia 5 oktober 2020 om 16:54

Quote: “Een eend wint op de Etna” Goed gevonden van van Belleghem.
Mooie overwinning vanuit de vlucht met de hulp van Craddock. Caicedo is weer een exotische verrassing bij de ploeg van Vaughters. Mooi dat Wilco durfde aan te vallen en Kruijswijk op eigen tempo ook prima. Thomas last van zijn lies na val? Hoe dan ook einde winstkansen voor hem en passend bij het jaar van INEOS. Yates is dan voor mij weer onbegrijpelijk. Je ploeg op kop laten rijden en dan plotseling merken Oei het gaat niet? Geen ploeg die de koers echt in handen kan nemen dus volstrekt onvoorspelbaar en leuk.

0
Turtlehead 5 oktober 2020 om 16:58

Godzijdank is hij Ecuadoriaans kampioen.

0
nickdt 5 oktober 2020 om 17:14

Het was wel goed weer voor een eend on te winnen.

0
Geit in mijn Kelderman 5 oktober 2020 om 16:54

Wat is er toch met Oomen aan de hand? Rijdt zelfs in dit deelnemersveld nog geen deuk in een pakje boter.

0
Dr op en dr over 5 oktober 2020 om 17:02

Is gewoon knecht, zoals hij voor de Giro overal al heeft aangegeven.

Gisteren werken voor Matthews en vandaag voor Kelderman en Hindley.

Dus slim dat hij zich daarna lekker laat uitlopen. Hij zal immers nog genoeg knechtwerk mogen doen deze ronde.

0
SolitaryShell 5 oktober 2020 om 17:03

Foss ook niet best.

0
jappe666 5 oktober 2020 om 16:57

Best opvallend ook, 13 verschillende nationaliteiten in de top-16 van het klassement.
Enkel Nederland (2) en Italië (3) hebben nog meerdere pionnen bovenin.

0
$kedel 5 oktober 2020 om 17:02

Het ravijn van de Etna wat meer vervuild geweest?

0
VerstandOpNul 5 oktober 2020 om 17:02

Ik vond Nibali weinig gretig ogen.. Krijgt normaal toch altijd extra moraal als een tegenstander iets tegenkomt.. Ik hoop dat de anderen hem onder druk durven te zetten..

0
de nieuweMerckx 5 oktober 2020 om 17:03

Hij was al aan het lonken naar Fuglsang. Had alles moeten doen om Kruiswijk op zoveel mogelijk seconden te zetten in de plaats.

0
de nieuweMerckx 5 oktober 2020 om 17:02

Leuk om die Mikkel Bjerg eens aan het werk te zien. Ziet er bijzonder veelbelovend uit.

0
Blaudzun 5 oktober 2020 om 17:03

Net een juniorenkoers, pffff. Kan hier niet naar kijken.

0
rogierb 5 oktober 2020 om 17:05

Het is wachten op de Brabantse Pijl.

0
SteVwonder 5 oktober 2020 om 17:06

Heerlijk toch, zoveel mooier dan van die gecontroleerde koersen. :-)

0
Dr op en dr over 5 oktober 2020 om 17:16

@ SteVwonder ..>

Helemaal mee eens. Eindelijk eens heerlijke ongecontroleerde koers. We dromen er altijd hardop van wanneer we de zoveelste saaie Grand Tour zitten te kijken, waar de treintjes de hele ronde domineren.

En nu krijgen we het eindelijk. :D

Totaal onvoorspelbaar wie er over drie weken op het podium zal staan in Milaan. I LOVE IT !! (En aan de reacties op de internationale chat van Cyclingnews te lezen, is dit ook precies waar de rest van de wereld van geniet.)

Ik heb lopen watertanden iig op tijdens de beklimming van de Etna. Prachtig, prachtig, prachtig !!

0
tendam 5 oktober 2020 om 17:39

@dr op en dr over
In feite komt dit door het lagere niveau, en het mindere belang dan de Tour. Leg deze rit in de Tour en de verschillen zijn miniem.

0
SteVwonder 5 oktober 2020 om 18:01

@tendam
Zoveel minder toppers zijn hier niet met oa Nibali, Thomas en Yates die allemaal al een grote ronde hebben gewonnen en daarnaast meerdere anderen die al vele top 10’s hebben gereden.

0
tendam 5 oktober 2020 om 18:11

@stevwonder
Vrijwel alle ploegen hebben hun seizoen afgestemd op de Tour, zeker dit jaar. Daar stonden de beste renners in de beste vorm aan de start. Dan krijg je een meer gecontroleerde koers, omdat er gewoon meer renners van een bepaald niveau rijden.

Stel je voor dat Pogacar hier was geweest, die zet iedereen op een minuut. Minstens.

0
stark72 5 oktober 2020 om 18:12

Geweldig toch. Er gebeurt van alles en niet zoals in de tour. Waar de kopmannen wachten, wachten, wachten oh nog 400 meter nu misschien demarrage plaatsen, hmm misschien toch nog even wachten.

0
Dr op en dr over 5 oktober 2020 om 18:16

@Tendam ..> Mee eens dat de importantie (commercieel gezien) van de Tour die wedstrijd eigenlijk doet doodbloeden. Toppers zijn allemaal zo bang om hun plekje te verliezen in het AK dat ze eigenlijk geen van allen nog iets durven te doen.

Wat betreft het niveau, tsja ach daar kunnen meningen over verschillen. Ik kan nu niet zeggen dat Yates, Thomas, Nibali, Kruijswijk en Lopez prutsers zijn. tenslotte allen al op een podium gestaan in één of meerdere grote rondes. Dit aangevuld met mannen als Majka, Fuglsang, Vlasov, Zakarin, Oomen en de nodige jonge talenten is nu niet bepaald een zwak deelnemersveld. Ondanks wat anderen er van mogen vinden.

Tuurlijk mis je een Bernal, Roglic en Pogacar.

Maar laten we wel eerlijk blijven een Bernal in "Tour vorm" van dit jaar zou hier ook niets klaarspelen. Dan kan je nog roepen dat bijvoorbeeld een Froome of Valverde niet aanwezig zijn. Ook dat klopt, maar die zie ik geen van beide ooit nog top vijf rijden in een grote ronde, dus zo'n gemis is dat niet.

Met Dumoulin mis je nog een andere grote ronde winnaar van de afgelopen jaren, en misschien was qua parkoers deze ronde hem wel het meest op het lijf geschreven dit jaar. Maar we hebben inmiddels gezien dat Tom nog wat stapjes moet zetten om terug dat niveau te kunnen halen.

Daarnaast vindt ik ook dat je de jeugd het voordeel van de twijfel moet geven. Wie had vorig jaar juli voorspelt dat Pogacar later dat jaar podium zou rijden in de Vuelta en dit jaar de Tour zou winnen ? Juist ook niemand.

Ben het dus wel met je eens hoor als je zegt dat de druk hier duizend maal minder is als in de Tour. Maar om dit deelnemersveld af te schilderen als prutsers, (Wat je overigens niet doet hoor.), vindt ik ook wat overdreven. Tenslotte eindigden Caruso, Uran en de al duizend maal afgeschreven Porte ook top tien in de afgelopen Tour.

Wel zal het niveau van de "knechten" hier inderdaad een stuk lager liggen, en dat is wat waarschijnlijk het grote verschil maakt. Hier geen teams die een trein kunnen vormen die even vier cols achter elkaar over knallen, en zo 95% van het deelnemersveld decimeren. Maar dit is in mijn ogen enkel een winstpunt.

Maar voor mij persoonlijk maakt het ook niet zoveel uit wie er meedoet of niet hoor. Ik ben vooral fan van de koers, en wat dat betreft hebben we vandaag echt de vingers kunnen aflikken. :D

0
xistnc 5 oktober 2020 om 17:04

Jeroen, ben jij het?

0
VerstandOpNul 5 oktober 2020 om 17:04

De nieuwe Remco is Harm Vanhoecke.. Als hij slim is laat hij het morgen lopen, anders heeft hij ook die hijgerige Wuijts achter zich aan..

0
ivo001 5 oktober 2020 om 17:04

Almeida was 48s sneller in de tijdrit dan Caicedo, geen 0,28s

0
Wheely 5 oktober 2020 om 17:56

Dan was hij 48,28 seconden sneller dus.

0
vocsnor 5 oktober 2020 om 17:06

Als Remco mee had gereden vandaag, was ik naar België verhuisd voor de fantastische gezondheidszorg. Zoiets?

0
hartstikkebedankt 5 oktober 2020 om 17:06

We zitten al zowat aan de 100 commentaren maar ik wil dan wel de eerste zijn met een compliment naar Caicedo, echt een heel mooie overwinning gepakt!

0
SteVwonder 5 oktober 2020 om 17:08

+100

0
The Whaler 5 oktober 2020 om 17:31

+1 Goed ook als ploeg met 2 man in de kopgroep en het dan afmaken.

0
Wheely 5 oktober 2020 om 17:55

Caicedo zegt bedankt!

0
Panache 5 oktober 2020 om 18:20

Klopt. Niet gestolen en benieuwd of ze al van deze kleine klimmer af zijn voor de top-10.

0
Jacco van Stierop 5 oktober 2020 om 17:07

Mooie zege van Caicedo, zag er niet meer zo soepel uit op het laatst maar toch knap dat hij het heeft volgehouden.
Zag er goed uit, die demarrage van Kelderman, heeft goede zaken gedaan.
Leuke rit.

0
Melkzuur 5 oktober 2020 om 17:07

…dan stond hij nu 2 minuten voor. Wellicht een beetje overdreven, zou eerder 3 minuten zijn. (Ik twijfel zelf of dit een grap is.)

0
Marco 5 oktober 2020 om 17:13

Weet iemand of de Giro een racecentre heeft?

0
jappe666 5 oktober 2020 om 22:54

Bij Velon kan je meevolgen.

0
Lalsacien 5 oktober 2020 om 17:14

Ik heb ook genoten van de vertwijfelde blik van de verzorger van Visconti. Die met zijn bidon in zijn hand daarna de camera motor de schuld gaf en vervolgens de bidon woedend op de grond smeet. Wielrennen is emotie!!!

0
Dolledriesoldebroek 5 oktober 2020 om 17:16

Simon yates hoef je nog lang niet af te schrijven. Hopelijk voor hem heeft die nu zijn slechte dag gehad .
Kelderman top vandaag, stevie ook prima resultaat zo in de eerste dagen van een ronde.
Caicedo, niet gedacht dat die dit vol ging houden, dikke pluim!

0
vincenzo 5 oktober 2020 om 17:21

Vraag is allereerst wat er met Yates aan de hand is voordat we hem nog alle kansen toedichten …

0
Wheely 5 oktober 2020 om 17:33

Dit voorspelt toch weinig goeds voor Yates maar ok hij kan gaan aanvallen nu. Met deze ongecontroleerde Giro kan er uiteraard nog van alles gebeuren.

0
Dolledriesoldebroek 5 oktober 2020 om 17:55

Dit leek mij toch echt op een slechte dag, die die wel vaker heeft gehad. Hij stuurde zijn ploeg eerst op kop, dus vertrouwen in zijn vorm had die van tevoren wel.
Nu blijkt die vandaag niet de benen te hebben, maar een goede yates herpakt zich nog wel. Hij zou het woensdag op de klim al kunnen proberen mits die de benen dan heeft.

0
rennerske 5 oktober 2020 om 17:21

Met alle respect maar als je concurrenten voor het podium Majka, Fuglsang, Castroviejo, Almeida, Nibali, Pozzovivo en VanHoucke heten dan gloort er veel moois.

0
thorsen 5 oktober 2020 om 17:22

Btw, Vanhoucke staat 2e in het jongerenklassement, en start morgen dus in het wit.

0
xistnc 5 oktober 2020 om 17:24

Die moet je uitleggen, denk ik. Het is immers niet zo, dat je een witte trui krijgt bij een tweede plek in het jongerenklassement.

0
Dr op en dr over 5 oktober 2020 om 17:25

Almeida roze, en die kan geen twee truitjes dragen lijkt me. ;)

0
thorsen 5 oktober 2020 om 17:27

Wat hij zegt…

Maar inderdaad, dat Almeida in het roze rijdt en ook meedoet voor het jongerenklassement (hij droeg vandaag immers al het wit) nam ik als gegeven.

0
MichielH 5 oktober 2020 om 18:09

xistnc: ik dacht dat jij wel een klein beetje verstand had van wielrennen. Dit is basis-kennis toch?

0
Michelangelo 5 oktober 2020 om 17:24

Mooie rit: niet te vergelijken met de laatste keer Etna (die etappe baarde toen een muis).
Thomas onthoofd
Yates al met zijn vingers tussen de deur.
Aanvallende Kelderman, die blijkbaar nog altijd wat ruimte krijgt.
Kruijswijk die (bijna) met alle andere klassementsmannen boven komt na zijn blessure
Een aanvaller die wint, maar een paar honderdsten tekort komt voor het roze
Jonge gast van DQS in het roze. Jammer voor hem dat Remco er niet is, want die zou dan mooi hebben kunnen knechten voor Almeida komende drie weken.

0
vocsnor 5 oktober 2020 om 17:44

Het lukt je echt niet om commentaar zonder sneer te geven hè

0
Michelangelo 5 oktober 2020 om 17:46

een beetje in de lijn van opmerkingen over 2 a 3 minuten, elders in dit draadje ;-)

0
girardengo 5 oktober 2020 om 17:28

Mooie rit vandaag. De aanval wordt beloond. Hulde voor Caicedo c.s. Kelderman en Kruijswijk zijn in orde. De geslaagde aanvallen kunnen anderen ook op dit idee brengen. Voorspellen is in deze Giro al voorbarig gebleken en is dus zinloos.

0

Headlines

Populair

Materiaalzone