Geraint Thomas verliest anderhalve minuut op Vingegaard: “Ik voelde me beter dan in Andorra”
donderdag 31 augustus 2023 om 19:50

Geraint Thomas verliest anderhalve minuut op Vingegaard: “Ik voelde me beter dan in Andorra”

Geraint Thomas heeft nog altijd last van zijn val aan het begin van de Vuelta. De Brit verloor donderdag bijna anderhalve minuut op het duo van Jumbo-Visma, maar doet nog steeds mee voor een goed algemeen klassement.

De gloednieuwe winter-editie van RIDE Magazine is vanaf nu verkrijgbaar! Mathieu van der Poel staat op de cover. In ons magazine lees je een uitgebreid verhaal van 10 pagina's met dé smaakmaker van 2023. Bestel nu jouw exemplaar online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

“Tja”, begint de Brit zijn verhaal. “Er reed een grote vlucht vandaag weg. Ik had er in kunnen zitten, maar dan krijg je ook weer dat er mensen meespringen omdat ik meega.”

“Op de laatste klim voelde ik me beter dan in Andorra. Ik merkte wel dat ik echt nog wat kracht miste. Het was een zware dag, maar zo komen er nog wel meer aan. We zien het wel”, eindigt Thomas, die nu 23ste staat in het klassement.

RIDE Magazine
8 Reacties
Sorteer op:
31 augustus 2023 19:54
G. is hier niet goed genoeg. Geen schande maar het rijden van INEOS ook vandaag weer, schiet mij maar lek. Lijkt weinig logica achter te zitten.
  31 augustus 2023 23:20
  Het is echt waardeloos. Ze kunnen de miljoenen beter gaan besteden in plaats van renners ( daar ligt) het probleem niet in begeleiding en ploegleiding steken. Kijk of je mensen binnen Jumbo weg kan kopen, desnoods binnen ploegen als Uno x met een identiteit. In zo een groep als vandaag moet altijd minstens Arensman en Bernal bijzitten. Dan dom op kop rijden als je weet dat G niet goed genoeg is, en dan er vervolgens afgeblazen op de klim worden. Snap ook niet wat Castro voorin deed en zelfs nadat hij gelost werd, niet Thomas ging helpen. Dit was een groot drama. Ik zou groot voorstander zijn van de focus leggen op sprinten met Ganna en ritzeges met bijvoorbeeld Bernal. G kan best voor een klassment gaan, maar de ploeg hoeft niet in dienst te rijden voor iemand die maximaal top 5 kan rijden
31 augustus 2023 22:01
Lekker je ploeg op kop laten boren en dan anderhalve minuut verliezen… sterk werk
31 augustus 2023 22:18
Als zelfs de knechten van Evenepoel beter rijden dan de kopmannen van Ineos dan is er toch wat aan de hand.
Moet pijnlijk zijn om Jumbo dan zo te zien huishouden.
  31 augustus 2023 23:14
  Doet het pijn dit jaar om fan te zijn van Ineos. Ploegleiding denk dat we nog in 2016 leven en iedereen naar de pijpen van Sky danst. Defensief, saai en zonder resultaat
31 augustus 2023 21:39
Topper, zou de ideale ploegmaat voor Remco zijn met zijn ervaring en ingesteldheid
31 augustus 2023 21:59
Hoe verging het eigenlijk Arensman, de equivalent van Evenepoel qua leeftijd en ronde-ambities?
  1 september 2023 08:37
  Die staat nog net in de top 25 met al 5min en 10 sec achterstand

Reacties zijn gesloten.