Gasparotto en Napolitano langer bij Wanty-Groupe Gobert

zaterdag 14 november 2015 om 13:44
Gasparotto en Napolitano langer bij Wanty-Groupe Gobert

Foto: Sirotti

Enrico Gasparotto en Danilo Napolitano rijden ook volgend seizoen in Belgische dienst. Beide Italianen hebben hun contract met Wanty-Groupe Gobert met een jaar verlengd. Ook de Belg Boris Dron tekende bij de ProContinentale formatie een contract voor 2016.

Gasparotto kwam de ploeg dit jaar versterken en zorgt met zijn 33 jaar voor de nodige ervaring. “Ik wil graag mooie resultaten behalen in ‘mijn’ wedstrijden in de Ardennen waar de ploeg haar wortels heeft. Mijn doel is een leider te blijven op en naast de fiets en mijn ervaring aan de jonge renners over te brengen”, zegt de oud-winnaar van de Amstel Gold Race (2012) in een persbericht.

Ook de 34-jarige Napolitano hoopt zijn stempel op het team te drukken. “Voor volgend jaar wil ik graag weer bijdragen aan het succes van de ploeg en de jonge renners het metier leren en begeleiden”, zegt de sprinter, die in 2007 een rit in de Giro d’Italia won. Napolitano kende dit jaar veel blessureleed, net als Dron. “Ik ben blij een tweede kans te krijgen om in 2016 weer het beste van mezelf te tonen”, zegt de 27-jarige Belg. “Ik hoop weer het niveau te halen wat ik in aan het begin van het seizoen had.”

Dit artikel delen:

3 Reacties

heuvelcolombia 14 november 2015 om 16:17

Kleurloze renners bij Wanty, maar Gasparotto heeft wel goede uitslagen neergezet afgelopen voorjaar.

0
Manuel Beltran 14 november 2015 om 18:26

@heuvelcomlombia
Rationeel gezien heb je gelijk, maar alleen al de naam “Napolitano” maakt voor mij dat hij geen kleurloze renner is :)

0
IljoKeisseFan 14 november 2015 om 18:37

Tsja wat moet je nou met die oude Napolitano als je al zoveel sprinters hebt gehaald.. Dan had ik toch liever Leukemans gezien!

0

Laatste nieuws

Populair

Materiaalzone