Fred Wright krijgt nare berichten na statement Roglic: “Vind dit niet eerlijk en teleurstellend”

zaterdag 10 september 2022 om 08:32
Fred Wright krijgt nare berichten na statement Roglic: “Vind dit niet eerlijk en teleurstellend”

foto: Cor Vos

Fred Wright heeft op sociale media gereageerd op het statement van Primoz Roglic en Jumbo-Visma over de valpartij van Roglic in de Vuelta a España. De Sloveense klassementsrenner wees daarin met de vinger naar Wright, die daardoor nare berichten kreeg. “Dergelijke verklaringen leiden tot haat richting een mederenner”, vertelde Bahrain Victorious daarover.

Vrijdagmiddag lieten Jumbo-Visma en Roglic aan de wereld weten dat ze de valpartij niet goedkeuren. “De crash is veroorzaakt door het gedrag van een andere renner. Ik heb geen ogen in mijn rug, anders had ik me breed gemaakt. Wright kwam van achter en reed het stuur uit mijn handen voordat ik het wist”, aldus Roglic.

Wright is zelf nog steeds in koers in de Vuelta a España. De Brit van Bahrain Victorious sprintte vrijdag nog naar een tweede plaats in Talavera de la Reina. “Ik was weer zo dicht bij de zege, maar Pedersen was gewoon te snel. Het team heeft me zo goed geholpen, ik ben hun de winst verschuldigd”, reageerde Wright daar kort op.

Reactie Wright: “Best veel nare berichten gekregen” 
De olifant in de ruimte was natuurlijk de reactie van Roglic op zijn valpartij. De 23-jarige Wright las die reactie na de negentiende etappe van de Ronde van Spanje. “Ik denk niet dat die verklaring eerlijk is, de beelden laten zien dat het een race-incident was. Ik waarder dat Primoz hier was voor zijn rode trui en uiteraard heb ik hem na de rit een bericht gestuurd, om te vragen of hij in orde was”, laat Wright weten op sociale media.

“Ik vond het heel moeilijk om dit statement te lezen en ben teleurgesteld. De ploeg en ik hebben de beelden nog eens bekeken en ik denk niet dat ik iets verkeerd heb gedaan”, voegt de Brit daaraan toe. Primoz is een fantastische renner en ik snap dat hij heel teleurgesteld is. Ik leef met hem mee, maar ik weet zeker dat hij snel weer koersen op zijn kop zal zetten. Ik heb best wel veel nare berichten gekregen, maar richt me op de positieve.”

Bahrain Victorious: “Dergelijke reacties leiden tot haat richting mederenner”
Bahrain Victorious reageerde scherper op het statement van Roglic en Jumbo-Visma. “De drievoudig Vuelta-winnaar insinueert samen met zijn ploegbaas (Richard Plugge, red.) dat onze renner verantwoordelijk was voor het incident en de blessures van de Sloveen”, aldus Bahrain Victorious op hun ploegsite. “Wij steunen Fred en zijn van mening dat dit een race-incident was.”

“De wedstrijdbeelden laten zien dat Wright niet afwijk van zijn lijn. Als een ploeg iets kwijt wil over een incident, dan moeten ze dat bij de commissarissen doen in plaats van een online statement de wereld in te sturen. Het is voor de hand liggend dat een dergelijke reactie tot haat richting een mederenner leidt. Dat vinden wij zeer teleurstellend. We hopen dat deze acties, die dat soort acties aanmoedigen, niet meer zullen plaatsvinden. Fred is een ongelooflijk aardige en getalenteerde jongen, hij heeft dit absoluut niet verdiend.”

Dit artikel delen:

103 Reacties

Jawbone 10 september 2022 om 08:37

Bahrain maakt hier een goed punt. Mocht Jumbo zich gelijk hebben gevoelt hadden ze naar de UCI moeten stappen om Wright terug te zetten in de uitslag.

Als team/renner zelf bepalen wie er goed of fout mag, maar dat vervolgens met een press release naar buiten brengen is van een extreem laag niveau.

31
Quincy Adams (aka voorwiel) 10 september 2022 om 10:16

Leg es uit als je wil

-8
Ab Normaal 10 september 2022 om 12:12

Aan terugzetten in de uitslag heb je niets.
Ik heb nog altijd niet kunnen zien wiens schuld het is, maar stel dat het Wrights schuld was dan moet je veel strenger straffen. Een gevaarlijke actie heeft veel consequenties voor een andere renner.
En er wordt met twee maten gemeten.
Groenewegen moest bijna een jaar toekijken (volkomen terecht overigens) maar anderen worden ‘slechts’ teruggezet.

Wat heeft Roglic daar aan in dit geval?
Je krijgt roekeloze acties alleen er uit als je zwaar straft.

Nogmaals, ik zeg niet dat dit Wrights schuld was, maar als het zo is: direct uit de koers nemen en 3 maanden schorsen.

1
Klein Verzet 10 september 2022 om 12:17
Quote:
“De ploeg en ik hebben de beelden nog eens bekeken en ik denk niet dat ik iets verkeerd heb gedaan”

Ik begrijp niet waarom Wright beelden nodig heeft om te “denken” dat hij niets verkeerd heeft gedaan. Laat het geheugen van Wright hem in de steek, of heeft hij er bewust geen actieve herinneringen aan? Die beelden geven sowieso geen uitsluitsel; zijn frontaal en van veel te veraf. Op beelden van een toeschouwer was wel te zien dat Wright naast (tussen de hekken en) Roglic reed, waarna Roglic tegen de grond klapt. Ook daaruit is moeilijk op te maken of Wright zoals Roglic beweert vanachter kwam en zijn stuur raakte.

-2
Maillot à Pois 10 september 2022 om 12:27

@Ab
Er zijn geregeld duidelijke voorbeeld van flagrante roekeloze acties, en voor die gevallen ga ik helemaal met je akkoord.
Er zijn nog veel meer gevallen waar de schuldvraag niet zo duidelijk is. Er gebeuren allerlei bewegingen in een sprint, en een incident is vaak een samenloop van omstandigheden. Zelfs de meeste terugzettingen worden fel bediscussieerd.
Van dit incident zijn intussen heel wat beelden opgedoken, met allerhande interpretaties. Los van mijn persoonlijke interpretatie kan je denk ik wel besluiten dat er niet duidelijk één schuldige is in dit geval. En dan is het bijzonder kwalijk om dit geval als voorbeeld te willen stellen.

1
Mad 10 september 2022 om 13:25

Bizar dat JV het nodig vindt om Wright op “sociale” media aan de schandpaal te nagelen. Het lijkt me eerder een goed evaluatie moment voor henzelf. Is zo’n gevaarlijke actie van Roglic het risico waard, of zouden ze het de volgende keer misschien anders en slimmer aan moeten pakken?

0
Ab Normaal 10 september 2022 om 15:30

@Maillot
bijzonder kwalijk?
Waar slaat dat op?
Ik zeg toch zelf dat ik niet kan zien wiens schuld het is en heb het dan over in het algemeen.

Bijzonder kwalijk, die post van je.

0
Mad 10 september 2022 om 08:46

Volwassen reactie. Daar kunnen ze bij JV nog wat van leren

28
Westland95 10 september 2022 om 08:42

Echt een onbegrijpelijk statement van Roglic en TJV. Wie heeft in hemelsnaam bedacht dat dit een goed idee was.

24
JVD 10 september 2022 om 08:42

Voorlopig krijgt Roglic zijn klacht als een boomerang terug in zijn eigen gezicht als ik de sociale media zo’n beetje lees.

23
skylimit 10 september 2022 om 08:54

Het statement komt niet goed over en zal waarschijnlijk zijn ingegeven door de beleving van Roglic van deze val. Helaas kan zijn statement niet worden ondersteund door duidelijke camerabeelden. Denk dat Roglic beter zijn hand in eigen boezem had kunnen steken. Valpartij is vermoedelijk ontstaan doordat hij over zijn limiteit zat qua inspanning en vermoeidheid. Hij had de sprint gewoon moeten laten lopen wetende dat hij toch niet meer dan 5de zou worden.

15
Stephen 10 september 2022 om 08:56

Helemaal mee eens.

1
Steven_E 10 september 2022 om 09:00

Hij wou de slipstream opzoeken om in dezelfde tijd te blijven van dat groepje, niet om nog mee te sprinten.

7
FDJ 10 september 2022 om 09:41

Doordat het niet ondersteund wordt door de juiste beelden is het ook het woord van de ene tegen de ander en kun je dus ook geen kant kiezen. En dat wordt toch massaal gedaan.

-6
Deel Koeper 10 september 2022 om 10:31

Tuurlijk kan je een kant kiezen. Er zijn genoeg beelden om een mening te vormen, er bestaan er alleen geen die uitsluitsel kunnen brengen en de discussie kunnen afsluiten.

En iedereen hier weet ook gewoon dat, indien er een luchtbeeld is waarin we zien hóe Wright en Roglic elkaar juist raken, dat beeld ook gewoon op 2 manieren zal geïnterpreteerd worden. Net zoals de klassieke “hij deed de deur dicht / hij dook in een gat dat er niet was” discussie die we hier ook elk jaar 25 keer hebben, waar we overduidelijke beelden hebben en dat helemaal niets betekent.

3
JopieZ 10 september 2022 om 15:44

Mee skylimit, dan was er een gaatje onstaan tussen Roglic en de nr 4, waardoor hij niet de tijd van de eerste krijgt maar de tijd tussen hem en de eerste. Elke seconde telt in een klassement en het zou zonde van de inspanning zijn om ipv 8 slecht 4 seconde te pakken. Dus Roglic was helemaal niet de overwinning bezig maar met zijn klassement.

0
williams 10 september 2022 om 08:51

Roglic zou ook een bericht hebben gestuurd naar de strobaal uit de tour…

13
Steven_E 10 september 2022 om 08:59

Maar daar had hij wél gelijk gehad …

4
Marlin 10 september 2022 om 09:31

Klopt niet helemaal. Het was ook een race-incident. De strobaal kwam ten val door een motor en Roglic dook erover.De jury besloot toen de strobaal niet te sanctioneren…

-1
Stims 10 september 2022 om 09:17

Ik snap nog steeds niet echt wat Jumbo-Visma nou precies wilde bereiken met dat statement. Voorlopig levert het bijna alleen maar een gigantische hoeveelheid negatieve reacties op. Dit is een behoorlijk slecht stukje propaganda en een vrij kwalijke karaktermoord op Wright die nu flink in hun gezicht aan het opblazen is en reputatieschade oplevert. Ik heb eigenlijk nog niet 1 reactie kunnen vinden van iemand uit de wielerwereld die het met ze eens is..

Volgens mij is Jumbo-Visma binnen het peloton sowieso al niet erg populair, en dit soort dingen zal het er allemaal niet beter op maken. Zo maar een selectie van dit jaar:

https://sporza.be/n1/2022/07/08/kobe-goossens-slachtoffer-van-val-kan-op-termijn-tegen-jumbo-visma-werken~1657276659517/

https://www.ad.nl/tour-de-france/maximilian-schachmann-boos-op-jumbo-visma-team-rijdt-als-gekken-en-is-gevaar-voor-anderen~a1c10503/

https://wielerrevue.nl/artikel/476820/the-secret-pro-niet-te-spreken-over-arrogantie-jumbo-visma-met-benoot-had-ik-geen-problemen-maar-de-laatste-tijd-gaat-hij-waardeloos-met-anderen-om/

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20220417_96780076

https://twitter.com/McLAYDan/status/1568286436436099074

11
Marik 10 september 2022 om 09:21

Als je veel wint heb je vrienden en vijanden. Zo ging het ook met Sky/Ineos toen ze alles wonnen. Zo werkt het nu eenmaal. Het bewijst helemaal niets over wie er gelijk heeft, het beschrijft slechts onderbuikgevoelens.

-7
Stims 10 september 2022 om 09:28

Dat hele ‘als je wint heb je vijanden’ vind ik echt veel te makkelijk. Mensen vonden Sky/Ineos stom omdat ze overheersend waren en de koers saai maakte, maar volgens mij kregen ze echt in de verste verte niet zo veel kritiek als Jumbo-Visma dit jaar krijgt hoor.

6
KJP 10 september 2022 om 09:29

Het is inderdaad stuitend dat juist brokkenpiloot Roglic hier vanuit het toch al vaak bekritiseerde Jumbo met zo’n statement komt. Op een belachelijk moment ook nog.

Ik snap het vanuit Roglic nog een beetje, want daar kan na al zijn pech enorme teleurstelling een te grote rol spelen. Maar er moeten toch mensen zijn die zeggen dat zo’n statement niet naar buiten gebracht gaat worden. Echt heel erg slecht van jumbo deze actie.

4
Krist The Vanma 10 september 2022 om 09:45

Dit statement zal zich inderdaad volledig tegen TJV keren…. Als je dat niet ziet, dan heb je misschien wel de scheve bril van Roglic op…

2
Lalsacien 10 september 2022 om 10:29

Het statement is wat mij betreft de enige fout die Roglic en JV maken. De rest is allemaal ongelukkig.

1
jappe666 10 september 2022 om 10:12

Ik had Roglic altijd erg hoog zetten, maar als hij dit werkelijk gezegd heeft daalt hij toch een heel stuk in mijn achting moet ik eerlijk zeggen. Alleen, gezien het feit dat het op de ploegsite is verschenen, vraag ik mij af of hij dit zelf wel gezegd heeft, of dat de ploeg het in zijn naam heeft neergepend. Ik kan me immers niet zo 1,2,3 een situatie herinneren waarbij Roglic zo verbitterd reageerde.

Moest een journalist hem nu net na zijn val een microfoon onder de neus hebben geduwd had ik zijn reactie ‘in the heat of the moment’ nog wel kunnen begrijpen, maar als je er over hebt kunnen slapen en alle tijd hebt om te kiezen wat je gaat reageren vind ik dit echt onbegrijpelijk. In de laatste rechte lijn moet je gewoon rechtdoor sprinten zoals ook in het reglement staat beschreven. Dat je dan beslist om die regels niet te volgen om zeker geen tijd te verliezen is perfect te verdedigen, maar als jij daarmee een achteropkomende man hindert en daarbij zelf ten val komt, moet je wel de hand in eigen boezem steken. De geest van de sport indachtig kan hij perfect een diagonaal trekken in de laatste rechte lijn, maar dan wel om aansluiting te maken achteraan het groepje, en niet er middenin.

En als je dan toch persé een statement wil maken dat dit absoluut niet kan, doe het dan na Luik-Bastenaken-Luik waar je wint omdat Alaphilippe de achteropkomende Hirschi op een soortgelijke manier hindert. Als winnaar had je daar een veel krachtiger signaal kunnen geven, terwijl het nu gewoon als verbitterd en compleet zelfkritisch-loos overkomt.

8
Maillot à Pois 10 september 2022 om 10:41

Exact. Mijn voornaamste gevoel hierbij is verbazing omwille van een statement dat zeer on-Roglic is.
Ik kan me niet van de indruk ontdoen dat de begrijpelijke ontgoocheling van Roglic hier ‘misbruikt’ wordt voor een punt dat Plugge wil maken, met een daarvoor totaal misplaatst voorbeeld.

4
Limal 10 september 2022 om 10:51

Eens met jullie beiden. Toen Robbie McEwen in de live uitzending gisteren het bericht van Roglic/TJV samenvatte (en sterk bekritiseerde) was mijn eerste reactie ook "huh, hebben die dat écht gezegd?".

2
Romāns Vainšteins 10 september 2022 om 10:37

Uiterst ongelukkig ingezette route van jumbo met alleen verliezers. Hiervoor had het team roglic moeten behoeden. Plugge ver buiten zijn comfort zone en kilometers naast de plank

8
Brabander 10 september 2022 om 11:35

Nou zeg. Zat ook met verbazing het ‘statement’ te lezen. Dit is willens en wetens een rel creëren. Als ik Bahrain was zou ik ook flink van me afbijten, want eigenlijk is het gewoon smaad. Roglič zou zoiets kunnen zeggen uit teleurstelling, maar de omkadering had dit dus tegen moeten houden en dat hebben ze dus totaal niet gedaan. Ik vind het allemaal niet prettig overkomen

0
ronddraaien 10 september 2022 om 09:50

Werd hier vroeger over QS gezegd, maar op deze manier wordt JV het nieuwe enge clubje.

6
Ouwe Taaie Bask 10 september 2022 om 09:07

That’s Wright! You were Wrong.
No I’m Right said Fred.
And I’m too sexy for my shirt

5
ervee 10 september 2022 om 11:03

Oke, hier moest om lachen :).. Blijft trouwens een cult nummer!
Eindelijk een leuke reactie in deze zinloze discussie!

1
Cochise 10 september 2022 om 10:29

Binnenkort een vacature voor PR-manager bij TJV? Niet de meest gelukkige communicatie dit, en genuanceerd gecounterd door Wright en Bahrein. Dat in combinatie met die tweet van Van Aert (al kan ik de enige zijn die me daar aan stoort én kwam die tweet niet van het team uit) maakt toch dat TJV wat mij betreft een deukje heeft gekregen in z’n sympathieke imago.
Benieuwd of er nu een charmeoffensief gaat komen om dit wat recht te trekken. (tip: een nieuw stelletje NFT’s verkopen is niét de oplossing!)

5
zietemgaan 10 september 2022 om 08:40

Idd en zo haattrollen in gang zetten.. eng

4
De Dikbilgorgel van Dorestad 10 september 2022 om 09:05

Vind je werkelijk dat je ‘in gang gezet wordt’, of heb je daar een eigen keuze en verantwoordelijkheid in?

-4
Brabander 10 september 2022 om 11:25

Als ploeg en Roglič zijnde niet natuurlijk. Als haattroll zijnde wel

1
Michiel 10 september 2022 om 14:44

Mensen zijn verantwoordelijk voor hun eigen gedrag. Dat lijken steeds minder te begrijpen vandaag de dag

0
F4L 10 september 2022 om 09:14

Zou er bij Jumbo-Visma ook niet wat oud zeer zitten na het incident tussen Roglic en Colbrelli (ook van Bahrain) van vorig jaar?

4
Wheely 10 september 2022 om 09:33

Zou kunnen maar ik denk dat de frustratie hem vooral zit dat hij botst met een renner die voor dagsucces gaat terwijl Roglic de Vuelta of de Tour probeert te winnen. Een beetje arrogant maar wel begrijpelijk want Colbrelli en Wright gingen op beide dagen toch niet winnen. Hij wil eigenlijk dat er meer rekening met hem gehouden wordt.

1
oborobo 10 september 2022 om 10:28

Misschien kan Roglic toch niet zo goed sturen?

4
Cochise 10 september 2022 om 11:50

Dat is natuurlijk net waarom Roglic zo in z’n gat gebeten is. Hij valt, volgens hem is het voor een keer niet z’n eigen fout, waarna de algemene teneur op de socials blijkt te zijn “ach, Roglic valt weer omdat hij niet kan sturen”.
Ik snap dat je die perceptie dan wilt bijstellen maar om dan meteen de andere “betrokkene” als schuldige aan te wijzen is op zijn minst gezegd ongelukkig. Er zijn nu eenmaal momenten in een wedstrijd waarbij renners mekaar raken zonder dat een van beide daarom roekeloos of in fout was .

0
Lalsacien 10 september 2022 om 11:59

@Cochise voor een keer niet zijn eigen fout? Dat Colbrelli hem een bodycheck gaf en dat die strobaal daar lag was volledig aan hemzelf te wijten?

-1
Lalsacien 10 september 2022 om 09:02

En we beginnen van voren af aan…
Los daarvan kun je dit soort berichten binnenskamers houden. Privé tussen Roglic en Wright en tussen JV en Bahrain-Victorious. Om trollen geen voeding te geven.

3
Wheely 10 september 2022 om 09:13

Die twee leggen het wel weer bij, Roglic was gewoon enorm teleurgesteld en Wright lijkt dat wel te begrijpen. Het punt wat Primoz wilde maken zou ook helemaal niet over Fred moeten gaan maar meer over hoe renners over het algemeen hun eigen ruiten ingooien door gevaarlijk koers gedrag. (juist ook dat van Roglic zelf en daarom is het allemaal zo pijnlijk voor hem)

3
Posterix 10 september 2022 om 11:39

Mooi genuanceerd en precies weergegeven hoe ik er ook over denk.

0
meqadon 10 september 2022 om 09:30

Mooie reactie van wright. Kan niet van iedereen gezegd worden.

3
Lalsacien 10 september 2022 om 09:44

Ik ben het met je eens en dan zeker ook met je tweede zin.
Ik heb al eerder aangegeven dat het lijkt op een race incident maar dat bashen op Roglic is alleen maar op basis van onderbuikgevoelens. Men verplaatst zich niet in de renner.

-3
Pascal Mortier 10 september 2022 om 09:52

@Lalsacien: het moet in eerste instantie gaan over het feit dat Primoz de schuld bij een ander legt; en het leek me dat jij daar in een eerdere post hem in zijn redenering volgde. Of het dan omschreven wordt als een “zwieper”, uitwijkmanoeuvre of afwijken van de lijn is pure semantiek en hiermee wordt de kern van de zaak ontweken.

5
Lalsacien 10 september 2022 om 10:10

@Pascal nee hoor, ik kan mij de reactie van Roglic best goed voorstellen maar hou dat privé. En communiceer rechtstreeks met Wright. Dat verwijt mag naar Roglic.
De schuldvraag is te lastig om te beantwoorden.
En overdreven termen om een punt te maken draagt helemaal niets bij.

-4
Maillot à Pois 10 september 2022 om 10:55

@Lalsacien
De bewoordingen die sommige reageerders gebruiken dragen weinig bij, dat ben ik met je eens.
Maar je kan niet elke kritiek op dit statement benoemen als ‘bashen op Roglic’. Het is eerder een protest tegen het ‘bashen op Wright’, want dat is wat dit statement in mijn ogen onterecht doet.

2
Edwin Jansen 10 september 2022 om 11:25

Ach ach. Dit is precies waarom ik liever geen sociale media gebruik. Het is een wespennest, een grote emotionele vuilnisemmer, een modderbak waarin iedereen zijn handje stront rond kan smijten. Ik denk dat men er in het algemeen beter aan doet kritiek privé face to face te bespreken en als dat (nog) niet gebeurd is adviseer ik om zo snel mogelijk Richard, Primoz en Fred om tafel te zetten. Nu trek je weer een beerput open waarin alleen maar verliezers zijn.

3
Brabander 10 september 2022 om 11:40

Jij snapt dus wat de gevolgen van zo’n statement kunnen zijn. Ik snap het. Maar de omkadering van Jumbo dus niet. En dat is best verontrustend

2
Marik 10 september 2022 om 12:26

Nieuwe beelden van nota bene Wielernieuws.be tonen aan dat Roglic gewoon een punt heeft. Het is geen enorme kwak van Wright, maar hij wringt zich onhandig langs Roglic en tikt diens stuur opzij. De val is dan onvermijdelijk. Alle sentimenten hier hebben betrekking op onderbuikgevoelens. Ik heb weinig feiten gelezen. Jammer.

https://www.wielernieuws.be/news/3430/het-grote-gelijk-van-roglic-in-wrightaantijgingen

3
Brabander 10 september 2022 om 12:52

Okay. Dit werpt inderdaad een nieuw licht op het incident. Maar een erg duidelijke fout vind ik het niet. Eerder een twijfelgeval. Zo kun je na elke sprint wel 10 straffen uit gaan delen

0
Lalsacien 10 september 2022 om 13:58

Het zou JV sieren als ze nog een bericht plaatsen met de opmerking dat ze natuurlijk niet Fred Wright willen demoniseren. Los daarvan, met de nieuwe beelden, hoop ik dat de tegenstanders van Roglic (zo moet je ze haast wel noemen) zich serieus achter de oren krabben.

-1
Marik 10 september 2022 om 14:17

Daarin ga ik met je mee Lalsacien. Een bericht om alle haat jegens Wright te veroordelen zou op zijn plaats zijn.

0
Pascal Mortier 10 september 2022 om 14:22

@Lalsacien: na de nieuwe beelden ook 10x bekeken te hebben op snelheid 0.25 kan ik nog steeds niet opmaken dat Wright de schuldige is. Evenmin kan ik opmaken dat Primoz de schuldige is; het enige wat ik nog steeds kan zien is dat Primoz wat naar rechts uitwijkt en daar komt nu bij dat Wright op hetzelfde moment misschien iets naar links uitwijkt. Voor mij is dit dan ook een race incident zoals Wright zegt, en niet de schuld van Wright zoals Primoz en zijn ploeg zeggen.

In het voetbal heet dit “schouder tegen schouder” ;-)

7
Lalsacien 10 september 2022 om 16:00

@Pascal ik leg de schuld ook niet bij Wright. Zoals ik eerder al aangaf een race incident maar een aantal heetgebakerde supporters legden de schuld van de valpartij volledig bij Roglic en met de nieuwe beelden is daar nog minder basis voor.

-1
Pascal Mortier 10 september 2022 om 16:39

@Lalsacien: blij dat we het eens zijn ;-)

0
hjjanssen1973 10 september 2022 om 12:39

Het wordt tijd dat TJV en Roglic hun verantwoordelijkheid nemen. Een kans op de rode trui heeft Roglic zichzelf ontnomen door zo het risico op te zoeken, wat totaal onnodig was. Wees een man en pak je verlies. Deze Ollander staat aan de kant van Wright.

3
Brabander 10 september 2022 om 12:52

Deze Brabander ook

3
willempie72 10 september 2022 om 09:49

Als Roglic in een rijtje renners wilt schuiven is misschien handig om te kijken of er plaats is en als je dan toch het het rechter deel van je stuur tussen het stuur van Wright zet dan moet je ook je schouder gebruiken en je stuur eens stevig vast houden en niet zeuren als het fout gaat als je het zelf fout doet. Ik zou overigens mijn stuur daar niet plaatsen en dan maar 4de of 5de worden.

2
VerstandOpNul 10 september 2022 om 13:10

Laten we hopen dat het bij nare berichten blijft en geen bedreigingen worden, zoals tegenwoordig de normale gang van zaken lijkt te zijn.. Na dit gestook van TJV.. doet bijna Trumpiaans aan zo..

1
Stims 10 september 2022 om 13:42

Ik mag toch hopen dat er vandaag een officieel bericht komt op de site waarin ze hun excuses aanbieden en alle bedreigingen sterk afkeuren en veroordelen. Uiteindelijk heeft Jumbo-Visma inderdaad zelf de voedingsbodem gecreëerd die deze bedreigingen veroorzaakt..

2
Marik 10 september 2022 om 13:53

Echt ongelofelijk, wat een misplaatste vergelijking en wat een hersenloze opmerking. Met dit soort berichten is het onmogelijk om een acceptabel niveau te halen op deze site.

-5
Brabander 10 september 2022 om 14:26

Jij bent geen fan van Trump denk ;)

0
Stims 10 september 2022 om 14:31

Het is een volkomen terechte vergelijking. De woorden van gezaghebbende of leidende figuren(of het nou Trump of Jumbo-Visma is) hebben een grote invloed op het gedrag van hun volgelingen. Er wordt verder geen enkele vergelijking gemaakt tussen de denkbeelden van Trump zelf(die uiteraard volkomen walgelijk zijn) en die van Jumbo-Visma, mocht je dat soms denken.

Als jij écht niet snapt dat dat artikel van Jumbo-Visma een voedingsbodem creëert voor een stel imbecielen om los te gaan op Wright, tsja. Dan heb je de afgelopen 10 jaar echt niet opgelet denk ik..

2
Michiel 10 september 2022 om 14:39

Ach sodemieter op. Tegenwoordig wordt bijna iedereeen met een beetje bekendheid 'bedreigd'. Maar er gebeurd nooit wat. Die Wright en al die anderen moeten het gewoon negeren. Net als Jumbo Visma

Het lijtk verdomme wel of jan en alleman elke dag bezig zijn met excuses aanbieden op sociale media, om wat voor reden dan ook. Pathetisch gedoe

-3
VerstandOpNul 10 september 2022 om 15:38

Mijn hemel, ik mag hopen dat Michiel niet bij het openbaar ministerie ofzo werkt..

Overigens was het een enigszins overtrokken vergelijking van mezelf.. Maar wel met een kleine kern van waarheid..

0
Romāns Vainšteins 10 september 2022 om 16:03

Toch heeft Michel wel een punt. Negeren doet doodbloeden, wat in deze situatie voor iedereen beter is.

0
Laatste man 10 september 2022 om 13:56

Nieuwe beelden, ondersteunen in ieder geval het beeld vanuit Roglic meer.

1
user26942 10 september 2022 om 14:01

Een race incident is altijd wel iemands schuld. Maar was er ook opzet. Nee, duidelijk niet. En trouwens als Roglic iets aan zijn achterstand wilde doen had hij beter 5 tot 10 km eerder gaan aanvallen, blijkbaar was hij daarvoor niet sterk genoeg, en dan wanhopig alle risico nemen voor een schamele bonificatie seconde.

1
Lalsacien 10 september 2022 om 14:07

Na drie zinnen was je klaar. Prima. De rest doet allemaal niet terzake.

-3
  • 1
  • 2

Net binnen

Populair

Materiaalzone