Franco Pellizotti naar Bahrain Merida

donderdag 8 december 2016 om 08:13
Franco Pellizotti naar Bahrain Merida

Franco Pellizotti verdedigt volgend seizoen de kleuren van Bahrain Merida. De 38-jarige Italiaan kwam afgelopen jaar nog uit voor Androni Giocattoli – Sidermec en was in het verleden al ploeggenoot van kopman Vincenzo Nibali. Hij is de 28e renner die een contract krijgt bij de nieuwe profformatie.

Hij kijkt uit naar een hernieuwde samenwerking met de Siciliaan. “Ik heb eerder vijf jaar met Nibali bij Liquigas gereden en ik heb hem zien opgroeien. Het is geweldig dat ik hem nu kan ondersteunen in het bereiken van zijn doelen, waaronder een derde zege in de Giro d’Italia. Ik zal hem bijstaan in de beklimmingen, waar ik hem zo goed mogelijk wil helpen.”

Dit artikel delen:

29 Reacties

Leukefans 9 december 2016 om 12:37

Ja, ik wil het toch ook nog allemaal wat zien. Eerlijk gezegd geloof ik er niet zo echt in, zeker niet dat hij nog een volledig seizoen zou rijden…

Purito 9 december 2016 om 15:06

@Frits de Jeux
Dus als het niet in Wieler Revue staat, is het niet waar? Dat soort bladen lopen altijd achter bij de waan/het nieuws van de dag.

In het laatste interview dat hij gaf, gaf hij aan naar alle waarschijnlijkheid te zullen terugkeren. Als renner. Op de fiets. Maar alleen als hij zijn oude niveau haalt. Maar als je het interview leest proef je dat hij daar wel vertrouwen in heeft. En hij gaf en passant al een inkijkje in zijn programma, ALS hij inderdaad daadwerkelijk terugkomt.

http://ciclismo.as.com/ciclismo/2016/11/28/mas_ciclismo/1480320372_595576.html

Frits des Jeux 9 december 2016 om 17:31

@Purito Blijkbaar is het interview va de Wieler Revue toch een goed interview geweest. Einde carierre.

McMulenga 13 december 2016 om 10:20

Gekke moves van Bahrein maar als ze zo de Giro, Amstel en nog wat mooie etappes winnen snoeren ze iedereen de mond.

Headlines

Materiaalzone

Populair