Filippo Ganna slaat nu wel toe: “Revanche? Mwoah”
foto: Cor Vos
dinsdag 5 september 2023 om 17:54

Filippo Ganna slaat nu wel toe: “Revanche? Mwoah”

Filippo Ganna heeft nu ook een tijdritzege in de Vuelta a España te pakken. In Valladolid klopte de Italiaan Remco Evenepoel, die hem in de Giro en op het WK nog voorbleef. “Of dit revanche is? Hmm, dat weet ik niet. Ik denk het niet.”

De gloednieuwe winter-editie van RIDE Magazine is vanaf nu verkrijgbaar! Mathieu van der Poel staat op de cover. In ons magazine lees je een uitgebreid verhaal van 10 pagina's met dé smaakmaker van 2023. Bestel nu jouw exemplaar online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

In het flashinterview laat de tijdrijder van INEOS Grenadiers verder weten: “Deze tijdrit was perfect voor mij. Ik had geluk met het weer en de rechte stukken waren goed voor me. Na een tijdrit winnen in de Giro is dit een droom die uitkomt voor mij. Vandaag kan ik zeggen dat het me is gelukt om een tijdrit te winnen in de Vuelta.”

“Ik ben superblij”, eindigt hij tot slot. “Hier ga ik de komende twee weken van genieten. We gaan tegelijk proberen om nog een etappezege te boeken, de afgelopen weken hebben we hard gewerkt voor G maar nu zal er nog wat ruimte ontstaan.”

RIDE Magazine
4 Reacties
Sorteer op:
5 september 2023 19:31
De trofee Kevin Pauwels is vandaag voor Ganna.
6 september 2023 08:32
Mwoah
Hij reed op de limieten in de bochten; wou bijzonder graag winnen.
Hij weet voorts ook dat dit geen echte revanche is. Geen verdere uitleg nodig, nietwaar?
5 september 2023 18:03
mwoah
5 september 2023 18:28
Ineos weer in de vrijbuiters rol gedrukt, misschien dat ren aantal jongens waaronder Ganna nog leuke dingen gaan laten zien de komende 2weken.

Reacties zijn gesloten.