Familie Michael Goolaerts doet emotionele oproep

woensdag 13 juni 2018 om 16:19

foto: Sirotti

De familie van de overleden Michael Goolaerts heeft een oproep gedaan op social media. In het bericht wordt gevraagd naar de zonnebril die de Belgische renner van Veranda’s Willems-Crélan droeg tijdens Parijs-Roubaix, de koers waarin hij een hartstilstand kreeg en ten val kwam. “De bril heeft een enorme emotionele waarde voor ons.”


Goolaerts droeg op het moment van zijn val een zonnebril van het merk 100%. De familie heeft na het ongeval gezocht naar de bril, maar kon deze niet terugvinden. Zijn broer Kristof Goolaerts vraagt: “Als er iemand deze bril gevonden en meegenomen heeft, of iemand deze heeft zien oprapen, is het dan mogelijk om mij dit te melden? Wij zouden deze graag terug hebben.”

“De bril heeft een enorme emotionele waarde voor ons. Dit was zijn lievelingsbril en kreeg hij van mij als verjaardagscadeau. Bedankt voor het delen, ik zal de vinder eeuwig dankbaar zijn”, schrijft hij.

Monument
Michael Goolaerts overleed op 8 april op 23-jarige leeftijd. De renner kreeg in Parijs-Roubaix een hartstilstand, waaraan hij in het ziekenhuis overleed. In Frankrijk is afgelopen zondag een kasseienstrook van de eendagswedstrijd naar hem vernoemd. Daarnaast is een monument onthuld op de strook in het Noord-Franse Biastre, op de plek waar hij ten val kwam.

6 Reacties

Javier 13 juni 2018 om 16:24

Oh wauw, mooie oproep. Ik hoop dat de bril terecht komt!

reusjen 13 juni 2018 om 17:05

Alleen wel een beetje laat, de herinnering van de meeste mensen is na verloop van tijd niet meer zo goed. En de kans dat hij gevonden wordt neemt ook behoorlijk af met de tijd.

Fort 13 juni 2018 om 17:23

Haha. Als of iemand na 3 maanden is vergeten dat hij of zij daar een bril heeft opgeraapt.
Idd hopen dat de eerlijke vinder dit bericht krijgt en terug gaat geven!

kielabokki 13 juni 2018 om 17:24

Als een gier op spulletjes duiken bij ernstige valpartijen. Mooie wereld.

LB117 13 juni 2018 om 17:45

Kielabokki, of in het gras gevallen en door een boer met maai machine in 1000 stukjes gemaaid dit kan natuurlijk ook he.

Handige Harry 13 juni 2018 om 18:24

@kielabokki

Iemands gedachtengang zegt meestal veel over zijn karakter.

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.