Chris Froome, Wout Poels, Michael Goolaerts, Sam Bennett, Jan Janssen

Door Nick Doup, maandag 11 juni 2018 om 20:00

foto: LaPresse

In de rubriek WielerFlits Kort bundelt WielerFlits al het nieuws dat onze site nog niet gehaald heeft. Vandaag onder andere over Chris Froome en Wout Poels, Jan Janssen, Sam Bennett en Michael Goolaerts. 

Froome weet waar Wout is

Chris Froome zit ruim twee weken na de Giro d’Italia weer op de fiets. De winnaar van La Corsa Rosa is zich aan het voorbereiden op zijn volgende doel: de Tour de France. Samen met zijn Nederlandse ploeggenoot Wout Poels verkende hij vandaag de elfde etappe van de Tour naar La Rosière. Daarmee beantwoordde Froome ook meteen de vraag die iedereen stelt als het om Poels gaat: Where is Wout?


Volg WielerFlits nu op Instagram


Monument ter ere van Goolaerts onthuld

Zondag is in Frankrijk een kasseienstrook van Parijs-Roubaix naar de overleden Michael Goolaerts vernoemd. Daarnaast is een monument onthuld om de jonge Belgische wielrenner van Veranda’s Willems-Crélan te herdenken. Goolaerts’ familieleden en vrienden waren met de ploegleiding aanwezig bij onthulling op de strook in het Noord-Franse Biastre, op de plek waar hij een hartstilstand kreeg en ten val kwam.


Sam Bennett is helemaal uitgeput na Giro en Köln

Sam Bennett wist dit weekend in Rund um Köln zijn vorm uit de Giro d’Italia mee te nemen. Voor de rappe Ier van BORA-hansgrohe breekt nu een rustperiode aan. En als Bennett rust heeft, dan wil hij ook rust, ook van zijn partner. “Als Tara mij vraag om de vaatwasser leeg te halen, ga ik heel dramatisch acteren op de bank in de hoop dat zij het doet”, zegt Sammy op Twitter, met een bijpassende foto.


U kunt binnenkort een rondje varen op Jan Janssen

Jan Janssen krijgt deze week een rondvaartboot naar zich vernoemd. De inmiddels 78-jarige oud-winnaar van de Tour de France, de Vuelta a España en het wereldkampioenschap wordt op donderdag 14 juni geëerd. Het gaat om een boot in de Amsterdamse grachten.


Buitenkans: 385 euro korting op de SRAM Red eTap Groepset

Nieuwe fietskleding nodig? Ruime keuze en scherp geprijsd!

Oakley Fietsbrillen: Profiteer van tientallen euro's voordeel

Reacties Toon reacties Verberg reacties