Fabio Jakobsen en Steven Rooks te gast in De Proloog

zaterdag 21 april 2018 om 08:30

De Arno Wallaard Memorial is morgenmiddag exclusief te zien op WielerFlits. Voorafgaande aan de live beelden van de tweede manche van de Holland Cup zijn onder andere Fabio Jakobsen en Steven Rooks te gast in de talkshow De Proloog.

De Proloog komt live vanaf de finishlocatie van de Arno Wallaard Memorial in Meerkerk. Om 16.15 uur schuift Jakobsen aan bij presentator Maxim Horssels om te praten over zijn ‘thuiskoers’ en natuurlijk zijn waanzinnig seizoensdebuut bij Quick-Step Floors met overwinningen in de Scheldeprijs en Nokere Koerse.

Met oud-winnaar van Luik-Bastenaken-Luik (1983) Steven Rooks blikken we vooruit op de laatste grote klassieker van april. Kan Bauke Mollema of Tom Dumoulin Luik-Bastenaken-Luik winnen? In De Proloog hoor je de mening van Rooks.

Holland Cup-initiatiefnemer Flavio Pasquino staat aan de finishlijn voor de laatste analyses en updates uit de koers en na afloop spreekt verslaggever Youri IJnsen met de hoofdrolspelers uit de wedstrijd.

Doe mee aan de prijsvraag!

Tijdens de uitzending maak je ook kans op mooie prijzen. Onder alle inzendingen tijdens de Arno Wallaard Mermorial verloten wij een shirt van Le Patron twv € 54,95. Voor alle deelnemers aan de winacties tijdens de zes Holland Cup-wedstrijden is er bovendien een aantrekkelijke hoofdprijs te winnen. Iedereen die meedoet maakt namelijk kans op een DT Swiss PRC1400 Spline 35 wielset twv € 1.590,-, aangeboden door Math Salden. De winnaar wordt bekendgemaakt na de Ronde van Midden-Nederland op 26 augustus. Alle deelnemers maken kans, zowel de goede als de foute antwoorden. Succes!

Klik hier om mee te spelen!

De uitzending begint om 16.15 uur en is live te zien via het YouTube-kanaal van WielerFlits. Gebruik #HollandCup op Twitter om mee te praten over de Arno Wallaard Memorial.

Meer video’s zien uit het peloton?
Abonneer je dan nu op ons YouTube-kanaal!

Dit artikel delen:

7 Reacties

reusjen 20 april 2018 om 09:23

Ik ben benieuwd:)
En ook vooral naar hoe youri de renners gaat vangen, hopelijk gaan ze niet te snel meer na de finish.

Romāns Vainšteins 20 april 2018 om 12:09

Past dit wel in Jakobsen’s toespitsing op LBL ?

Zjoske 20 april 2018 om 13:24

Hoe staat het eigenlijk met WielerFlits Live

simplex 20 april 2018 om 23:59

@RV. Jakobsen toespitsing LBL?
Morgen in Meerkerk , en later in namiddag/avond ook in Made. Bij 1e prof"criterium" dit jaar in NL. Terpstra (reeds 4 x winnaar) neemt ploeggenoten Jakobsen en Tim Declercq mee.

oscarito1908 21 april 2018 om 00:16

Toch mooi hoe Fabio zijn entree in de profkoersen maakt. Goede kerel uit het goede hout gesneden. Maar dat wisten we eigenlijk wel.
Morgen even kijken.

Ik mis overigens WF live, en vooral een aflevering met wereldkampioene Chantal Blaak.
Inmiddels hang hier in huis een mooie poster van die topper.

Wheely 21 april 2018 om 08:20

Dit is het vervolg op WF Live neem ik aan. De setting is wat anders maar in principe blijft het format hetzelfde, Maxim kletst met gasten uit de scene over actualiteiten rondom de koers.

Kan het helaas niet live checken maar ga het zeker terugkijken in de avond.

Frits des Jeux 21 april 2018 om 08:43

@Wheely wat ik begreep van reacties van Martin in een ander topic zijn ze met derden in onderhandeling over een nieuwe serie WF live. Dus dat dit hier los van staat.

Laatste nieuws

Materiaalzone

Populair