Ellen van Dijk stapt over naar Liv-Plantur

vrijdag 19 augustus 2016 om 12:56
Ellen van Dijk stapt over naar Liv-Plantur

Foto: Sirotti

Ellen van Dijk verlaat Boels-Dolmans aan het einde van het seizoen. De 29-jarige renster, die als vierde eindigde op de olympische tijdrit, gaat rijden voor Liv-Plantur. Van Dijk heeft een tweejarig contract getekend bij de ploeg van Iwan Spekenbrink.

“Ik ben erg blij met mijn overstap naar Liv-Plantur”, stelt Van Dijk in een persverklaring. “Dit is de kans waar ik naar zocht, aangezien de ploeg een geweldige ambitie heeft om te groeien. Ik wil graag bijdragen aan die groei en zelf ook meegroeien met die kansen die ik ga krijgen.”

Ploegleider Hans Timmermans is blij met zijn nieuwe aanwinst. “Ellen is absoluut een renster van wereldklasse”, vindt hij. “We zijn trots om haar bij de ploeg te krijgen.”

Eerder maakte Liv-Plantur al de komst van Lucinda Brand bekend.

Dit artikel delen:

1 Reactie

Chaba 19 augustus 2016 om 17:07

Toch heeft Liv-Plantur al twee zeer goede aankopen gedaan. Lucinda Brand is een topper en Ellen is natuurlijk wereldklasse in haar discipline.
Het zou me niet verbazen als ze nog een paar topper van Rabobank-Liv weten op te pikken.

Boels-Dolmans ruilt dus Ellen in voor Anna. Ook geen slechte deal. Ben wel benieuwd waar Vos en Prevot heengaan. Zou me niet verbazen als Boels ook een van deze dames oppikt.

Headlines

Materiaalzone

Populair