Dylan van Baarle traint weer op de fiets na handbreuk

maandag 18 maart 2019 om 10:28
Dylan van Baarle traint weer op de fiets na handbreuk

foto: Cor Vos

Dylan van Baarle heeft zijn training op de weg hervat na de handbreuk die hij opliep in Omloop Het Nieuwsblad. Tevreden deelde de Nederlander van Team Sky vandaag via social media een selfie tijdens zijn fietstocht.

Voor Van Baarle verliep Omloop Het Nieuwsblad niet zonder kleerscheuren. Op de Wolvenberg was de renner van Sky betrokken bij een valpartij. Hoewel hij zich daarbij flink bezeerde, wist hij in de tweede groep als veertiende de finish te bereiken op negen seconden van winnaar Zdeněk Štybar.

Na afloop bleek dat Van Baarle zijn hand had gebroken en dat hij geopereerd moest worden. Enkele dagen later ging hij dan onder het mes, waarbij een plaat in zijn hand werd aangebracht. De klassiekerspecialist liet daarna al spoedig weten dat de operatie goed was verlopen. Het is nog onbekend wanneer hij de koers weer kan hervatten.

Dit artikel delen:

2 Reacties

Scott Sunderland 18 maart 2019 om 10:42

PR en RvV wel vergeten neem ik aan. Over de kasseien kletsen met een nog herstellende gebroken hand is waanzin. Net de klassiekers waar hij echt kan meedoen voor het podium. Balen.

Munz 18 maart 2019 om 13:23

Hayman en Matthews deden het hem voor met gebroken elleboog. Hayman won Roubaix zelfs.
Dylan start volgende week vrijdag in E3 als alles blijft lopen zoals het nu is, is intern al bevestigd.

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Headlines

Tour de France 2019

Materiaalzone

Populair