Dupont twijfelt na val over zijn kansen voor Bredene Koksijde Classic

donderdag 18 maart 2021 om 09:43
Dupont twijfelt na val over zijn kansen voor Bredene Koksijde Classic

foto: Cor Vos

Timothy Dupont is vrijdag een van de favorieten voor de Bredene Koksijde Classic, maar door zijn valpartij in de finale van Nokere Koerse begint hij zelf te twijfelen. “Ik vraag me af hoe ik van deze val zal hersteld zijn”, vertelt de kopman van Bingoal-WB.

Achter zijn winnende ploegmaat Ludovic Robeet mengde Dupont zich in de sprint om de ereplaatsen op Nokereberg. Hij kwam op de gladde kasseien in aanraking met Max Walscheid en ging onderuit. “Eén of andere cowboy kon zijn lijn weer niet houden en achtte het nodig fikse kwakken uit te delen. Ik kom hierdoor zwaar ten val, anders finish ik zonder meer in de top-10”, geeft hij aan tegen Belga.

“Vrijdag wou ik me laten zien, maar ik vraag me af hoe ik van deze val zal hersteld zijn”, gaat Dupont verder. “Mijn rug doet pijn en ook mijn rechterbil is gehavend uit de strijd gekomen. Ik keek nochtans uit naar de Bredene Koksijde Classic. Dat is een koers die meestal eindigt in een massasprint. Net mijn ding.”

Dit artikel delen:

3 Reacties

Wheely 18 maart 2021 om 10:06

Ik ken een renner die op dat punt ook een keer ging liggen en vervolgens alles won wat los en vast zat.

0
Polleke 18 maart 2021 om 13:22

Die kennen we ondertussen allemaal, die kan ook met een half stuur een sprint aantrekken…

0
Murcia 18 maart 2021 om 13:32

The Good, the Bad and Max Walscheid?
Dupont gaat toch wel een resultaat rijden denk ik. Voor een kleine ploeg weten ze prima de aandacht op zich te vestigen trouwens. Timothy en Robeet hebben al een overwinning en verder ook goede uitslagen.

0

Laatste nieuws

Populair

Materiaalzone