‘Duidelijk dat er veel onduidelijkheden zijn rondom programma Van der Poel’

Door
zaterdag 4 januari 2020 om 20:00
Video

Waar het journaille vorig jaar in meer bescheiden vorm aanwezig was bij de perspresentatie van Corendon-Circus, zaten er vrijdagmiddag drie zalen vol met belangstellenden in het Corendon Village Hotel te Badhoevedorp. De reden: Alpecin-Fenix stelde zich er voor, de ploeg met een nieuwe naam. De kopman is nog altijd dezelfde: Mathieu van der Poel. Verslaggevers Maxim Horssels en Youri IJnsen bespreken in de FlitsAnalyse de belangrijkste punten.

RIDE: Een must-have voor iedere wielerliefhebber
Met het Zomernummer van RIDE ben je optimaal voorbereid op de komende wielerzomer. Met dit magazine doe je iedere wielerliefhebber een plezier! Bestel nu jouw exemplaar

Wereldkampioenschap veldrijden in Zwitserland, seizoensdebuut op de weg waarschijnlijk in Strade Bianche, hopelijk via Milaan-San Remo en de Ronde van Catalonië, naar de monumenten Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix. Verder misschien de Amstel Gold Race en de Waalse Pijl, mits ze een wildcard krijgen. Daarna: alle Wereldbekers en het WK Mountainbike in aanloop naar de Olympische Spelen in Tokio. Tot slot: de Vuelta a España en bij geen wildcard, mogelijk nog de Wereldbekers mountainbike ná de Spelen. Het mag duidelijk zijn: MVDP gaat een bomvol jaar tegemoet.

In de FlitsAnalyse is er daarnaast aandacht voor de rol binnen het team van Belgisch kampioen Tim Merlier. Michel Cornelisse is dan weer heel erg te spreken over aanwinst Petr Vakoč. En hoe komt het nu precies met deelnames aan Tirreno-Adriatico en de Ronde van Spanje? Bekijk snel de video, abonneer je op ons account en als je daar dan toch bent: vergeet de like-button niet.


Meer video’s zien uit het peloton?
Abonneer je dan nu op ons YouTube-kanaal!

Dit artikel delen:

10 Reacties

HSV 3 januari 2020 om 20:22

Juist dat pragmatische naast een gesteld hoofddoel vind ik erg leuk. Nuchter ook.

Fred Postma 4 januari 2020 om 02:12

Hopelijk niet uitgepierd in tokyo

sooike 4 januari 2020 om 08:26

Keuvelpraatje van “Jut en Jul”. De man links (met bril) moet nog leren een ander te laten uitpraten , maar eist stilzwijgend de leidende rol op zich in het gesprek. De man rechts oogt en luistert prettiger, dus zou wat mij betreftdie leidende rol mogen overnemen. Overigens hebben ze het met geen woord over de belangrijke rol van Floris de Tier , over wie Roodhooft erg positief was. En de twee vergeten ook maar gemakshalve mee te delen dat het budget van de ploeg verdrievoudigd is , waardoor ze ook door organisaties voor iets voller worden aangezien. Het is maar een detail, maar toch !

Apemantus 4 januari 2020 om 09:17

Kan jij ergens anders gaan janken zo vroeg op de morgen? Dank.

boehoe 4 januari 2020 om 11:47

Suf gekeuvel inderdaad. Het lijkt slecht voorbereid en al die eh's en ehms maken het ook niet echt prettiger om naar te luisteren.

Chasse_patate 4 januari 2020 om 21:11

Rechts is Youri toch.

Youri IJnsen 5 januari 2020 om 10:10

Dat ben ik, ja.

Charlie33 4 januari 2020 om 09:03

Waarom doet MvdP geen hoogtestage voor Tokyo?

Fort 4 januari 2020 om 09:44

Ik vind het anders allemaal erg duidelijk,logische klinken en plausibel wat de plannen zijn en hoe Matje het uitlegt. Voor de rest, tja, het leven bestaat vooral uit onduidelijkheden dus wat is nou precies het doel van de titel vraag ik me af.

John Bidon 4 januari 2020 om 13:32

De kop lezend dacht ik hmmmm welke vooraanstaande wielerkenner gaat mij vertellen wat er onduidelijk is aan het programma van Van der Poel en wat de implicaties daarvan zijn. Kwam van koude kermis thuis toen ik de Statler en Waldorf van Wielerlits in beeld zag staan.

Laatste nieuws

Populair

Materiaalzone