Drie op rij voor Lars van der Haar in Woerden

Drie op rij voor Lars van der Haar in Woerden

foto: Orange Pictures

dinsdag 24 oktober 2017 om 22:30

Lars van der Haar heeft voor het derde jaar op rij de Nacht van Woerden gewonnen. De Woudenberger van Telenet-Fidea was in zijn eigen regio landgenoten David van der Poel (Beobank-Corendon) en ploeggenoot Corné van Kessel te snel af. Van der Haar reed van begin tot eind solo aan de leiding op het technische parcours door hartje Woerden.

Bij de vrouwen was het Helen Wyman die met de bloemen mocht zwaaien bij de avondcross. De Britse versloeg de Belgische Ellen van Loy en onze landgenote Ceylin Del Carmen Alvarado. Wegrenster Lucinda Brand maakt ook deze winter een uitstapje naar het veld, zij eindigde op de vierde plaats.

Dit artikel delen:

6 Reacties

Kaunertal 24 oktober 2017 om 23:09

Edit redactie: Klopt natuurlijk. Is aangepast.

Guushovd 24 oktober 2017 om 23:12

Edit redactie: Bedankt, is al aangepast.

Mwielerfan 24 oktober 2017 om 23:22

Opvallend een Duits Twitter account.
Was daarstraks nog niks op site en Facebook van de organisatie. Vreemd.

Uitstapje van lucinda brand? Was er de voorbije weken ook al bij. Vorig jaar was ze veel beter in deze tijd van het jaar trouwens

kaalpani 24 oktober 2017 om 23:57

Groot krachtverschil bij de heren. Twee valpartijen (waarvan èèn bij het springen over de balken) van Van Kessel zorgde voor de rest!

HoofdIsVrij 25 oktober 2017 om 09:02

Ceylin Del Carmen Alvarado kan weleens de next big thing bij de dames worden. Rijdt in het begin van de wedstrijd vaak al goed, maar kent nu nog een terugval. Is pas 19 jaar. Veel potentie dus.

DaveEvans 25 oktober 2017 om 17:12

@mwielerfan, volgens mij reed Lucinda pas afgelopen weekend voor het eerst mee. Vorig jaar was ze er in Gieten ook al bij.

Volg hier

Laatste nieuws

Materiaalzone

Populair