Dit is de kampioenstrui van Ramon Sinkeldam bij Groupama-FDJ
dinsdag 2 januari 2018 om 11:36

Dit is de kampioenstrui van Ramon Sinkeldam bij Groupama-FDJ

Groupama-FDJ heeft de nieuwe kampioenstrui trui van Ramon Sinkeldam onthuld. Bij zijn nieuwe werkgever krijgt Sinkeldam een volledig rood-wit-blauw tricot.

Net als de Franse kampioenstrui van ploeggenoot Arnaud Démare zijn de sponsorlogo’s weggelaten. De Franse WorldTour-ploeg doet dat om de kampioenstrui te eren.

Vorig jaar ontstond er ophef over het Sunweb-design van de nationale kampioenstrui. De ploeg van Iwan Spekenbrink brak met de traditie van een rood-wit-blauwe trui. In plaats daarvan kreeg Sinkeldam een ploegshirt met daarop de Nederlandse driekleur. Dat truitje viel niet in de smaak bij veel wielerliefhebbers.

 
47 Reacties
Sorteer op:
2 januari 2018
Zo hoort het
2 januari 2018
Comme c'est beau
2 januari 2018
Prachtig. Zoals het hoort. Had wel de sponsor naam op kunnen staan. FDJ stijgt toch wel in mijn achting
2 januari 2018
Prachtig, opzich mag van mij de sponsor er ook best nog op maar dit is gewoon simpelweg het mooist.
2 januari 2018
Mooie trui, het kan dus nog, al het de sponsor er best op mogen staan inderdaad.
2 januari 2018
Prachtig! Ik heb juist het idee dat dit meer waarde heeft voor de sponsoren. Bij dit shirt wordt je vanzelf benieuwd voor wie hij rijdt en zoek je het op (hoewel dat voor veel mensen niet nodig is).
2 januari 2018
Zonder sponsor vind ik toch juist het grootste gebaar. Prachtige trui op deze manier! Mooi ook als hij nu de sprint voor Demare aan gaat trekken, opvallend treintje wordt dat.
2 januari 2018
Prachtig. Alleen al voor dit, is zijn overstap een succes.
2 januari 2018
Chapeau ! Ik wens deze 2 rood-wit-blauwen veel succes.
2 januari 2018
zo hoort de trui te zijn evt met de sponsor erbij. kan een leuk beeld worden rood-wit-blauw gaat de sprint aan voor blauw-wit-rood. iedereen zit denk ik nu al hopen dat dit jaar iedergeval geen renner van Sunweb kampioen gaat worden.......
2 januari 2018
Beter. Dan heb je begrepen hoe je een kampioenstrui eert.
2 januari 2018
Vele malen beter zo. Top!
Kijkt u mee Iwan S.? Hier haal je toch veel meer publiciteit mee?
2 januari 2018
Ik snap niet dat de UCI niet opkomt voor de belangen van de nationale bonden die in hun eentje niet op kunnen boksen tegen grote internationale ploegen, terwijl ze wel heel strikt zijn in de regels rond de regenboogtrui; bijv die keer dat Tony Martin met de regenboog op zijn tijdritfiets in de ploegentijdrit reed..
2 januari 2018
Zo! Mooi statement!
2 januari 2018
Top, en zo heeft FDJ in een ochtend al meer positieve aandacht gegenereerd met het kampioenschap van Sinkeldam dan Sunweb-Giant in een halfjaar!
2 januari 2018
Ja, Ik vind dit leuk van FDJ, Maar krijgt FDJ dan wel rendement en herkenning waar ze voor betaald? Zoals velen al sugereren: de naam mag best wel op het shirt: Maar hoe? Het logo in full color in het witte vlak op de boost is ook niet mooi en een willekeurige letter gebruiken is ‘not-done’, je mag een logo niet aanpassen. De oplossing: Alleen de plekken gebruiken die sub-sponsoren normal innemen: klein op de plek van Het hart, links / rechts op de schouders en groot op de broek en op het achter werk. Sunweb was naar Sinkeldam niet erg fair met betrekking tot het shirt, Dumoulin reed wel in vol rood wit en blauw in het tijdrijden.
2 januari 2018
Nu is het wachten op een één twéétje van beide renners in een koers!
2 januari 2018
nice
2 januari 2018
Mooi, maar allermooiste NK shirt dat ik heb gezien was het fraai gesneden tricot van Mathieu vd Poel.
2 januari 2018
Oei, de vlag uit de Tweede Kamer is weer weg, begrijp ik
2 januari 2018
Een nationaal kampioenschap kan een nette trui toch net zo goed verplichten voor de winnaar als de tour, ek en wk doen? Als je die trui niet wilt, verbiedt sunweb toch lekker zijn renners om mee te doen? Heeft niemand last van en ze komen er toch wel op terug.
2 januari 2018
Wat een prachtig tenue, ik hoop dat hij hem dit jaar weer wint ;)
2 januari 2018
Heel mooi, maar desalniettemin heb ik begrip voor de commerciële kant waardoor er een klein vlaggetje op staat. Eigenlijk vind ik t vanuit commercieel oogpunt amateuristisch zonder sponsor
2 januari 2018
DIT is een kampioenstrui!

Reacties zijn gesloten.