Denise Betsema na tweede zege in twee dagen: “Wat een weekend”

zondag 25 november 2018 om 14:35
Denise Betsema na tweede zege in twee dagen: “Wat een weekend”

Foto: Photopress.be

Denise Betsema was na haar overwinning van gisteren in Wachtebeke, de thuishaven van haar ploeg Marlux-Bingoal, al dolgelukkig, maar ze deed er vandaag in Koksijde nog een schepje bovenop. “Wat een weekend. Na gisteren kon het al niet meer stuk, maar wat vandaag gebeurde, dat kan ik amper geloven”, reageerde ze in het flashinterview.

Betsema moest nochtans van start gaan op de derde startrij. “Niet ideaal natuurlijk, maar op die eerste steile bult kon ik al goed passeren. Zeker omdat er achter mij gevallen werd. Het was verder ook een goed, breed parcours om op te schuiven dus daar heb ik wel geluk mee gehad.”

De renster uit Texel durfde ook al iets verder vooruit te kijken. “Ik heb momenteel geen idee waar deze hoogvorm eindigt, maar ik kijk al uit naar het WK. Er komen eerst nog veel andere belangrijke wereldbekers aan en ik weet dat ik nog veel moet leren. Misschien is het WK te hoog gegrepen, maar ik vind altijd dat je hoge doelen moet durven stellen.”

Dit artikel delen:

3 Reacties

limburgia 25 november 2018 om 18:21

Niet alleen mooie overwinningen maar ook nog eens een mooie dame.

HennieK 25 november 2018 om 20:36

Jij hebt genoten!

sooike 26 november 2018 om 17:32

Toch weer heerlijk om te constateren dat deze pittige vrouw, moeder van twee kinderen, vanuit Texel Vlaanderen komt laten zien hoe je een veldrit moet rijden. Ontwapenend, verrassend en inderdaad ook nog eens leuk en fris om naar te kijken. Wat een verschil met Vlaams zuurpruimpje Sanne Cant. Als je alle podiumfoto’s van haar bekijkt lijkt ze net wakker en loopt ze als de zus van onze kolenboer vroeger, die zelfs ook de zakken mee binnen gooide….

Laatste nieuws

Materiaalzone

Populair