Deceuninck-Quick Step biedt excuses aan voor foto-rel

vrijdag 1 februari 2019 om 08:08
Deceuninck-Quick Step biedt excuses aan voor foto-rel

foto: Cor Vos

Deceuninck-Quick Step heeft via een persbericht excuses aangeboden voor het gedrag van zijn werknemer Iljo Keisse. De Belg bracht deze week een vrouw in verlegenheid, door een seksuele pose aan te nemen op een foto. Donderdag liet hoofdsponsor Deceuninck al weten een statement te verwachten vanuit de ploeg.

De nieuwe voorjaarseditie van RIDE is nu verkrijgbaar! Dit 180 pagina's dikke wielermagazine staat vol verhalen over alles wat de wielersport zo mooi maakt. Bestel hem nu online. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang maar liefst 20% korting!
De ploeg heeft gehoor gegeven aan de oproep van zijn voornaamste geldschieter. “We willen graag onze excuses aanbieden voor alles wat er de afgelopen dagen is gebeurd. Allereerst aan de vrouw die betrokken was in dit betreurenswaardige incident. Maar daarnaast ook aan alle andere vrouwen, de fans en de sponsoren.”

“We keuren dit gedrag absoluut niet goed. Een van de belangrijkste teamwaarden is onderling respect, en daar was hier duidelijk geen sprake van. Iljo heeft zijn fout toegegeven, en neemt de volledige verantwoordelijkheid voor zijn daden.”

Maatregelen 
De ploeg van manager Patrick Lefevere houdt het niet alleen bij excuses. “Een van onze taken is het opvoeden van renners, zodat ze voor iedereen respect tonen. We zullen dan ook specifieke gedragstrainingen invoeren voor al onze renners én de staf, zodat dit nooit meer zal voorkomen. We bieden nogmaals onze excuses aan.”

Dit artikel delen:

65 Reacties

jw1979 1 februari 2019 om 08:13

Gelukkig weten we wel hoe ze er echt over denken. Hoop niet dat mensen in zo’n obligaat persbericht trappen.

0
Mark 1 februari 2019 om 08:17

Eens wat betreft Lefevre en Keisse. Sponsor kan je weinig over zeggen, afgezien dat ze wat laat reageren en dat de reactie professioneel is.

0
EddyB1958 1 februari 2019 om 08:17

Hopelijk is dit het laatste artikel.

0
mic1984 1 februari 2019 om 10:27

idd. Hier is al veel te veel zever over geschreven.
Het word allemaal volledig buiten proportie getrokken.
Mja de MeToo lichting zekers….

0
NDI22 1 februari 2019 om 12:02

Hadden ze dit direct gedaan had dat al het laatste bericht geweest. Vrouw belachelijk maken, dreigen met uit de koers stappen en podium ceremonie overslaan deden ze toch echt zelf.

0
doorak 2 februari 2019 om 03:42

ND122 Vrouw belachelijk maken. Je kunt stellen dat de reactie van Keisse op het bukken van de dame naar hem toe niet handig was en ondoordacht. Hij heeft tenslotte een boete moeten betalen.
Je kunt ook stellen dat het belachelijk is wanneer je vindt dat je geschoffeerd bent dat je dan NIET de foto uitvoerig gaat plaatsen maar doet aangifte en de politie onderzoekt dan volgens de wetten en regels in betreffend land dat aangeklaagde in overtreding is. Blijkbaar wel dus beboet.
Als jurist en ex renner (op verschillende manieren bekend met dergelijke situaties) kun je wel stellen dat het zwaar overdreven is (belachelijk wellicht) om in deze situatie waarbij geen fysiek contact heeft plaatsgevonden naar advocaten te gaan om te kijken of er meer uit te halen valt. DAT deed de dame in kwestie en begon daarna veel ophef op social media te maken (check social media en Argentijnse kranten) terwijl de politie al bezig was om het direct af te handelen. Al voor de boete bekend was deed ze dit hetgeen duid op andere motieven.

Elk nuchter mens weet dat kielhalen zoals sommige lieden op Twitter en ook alhier bij wijze van spreken voorstellen door e.e.a. inderdaad buiten proportie op te blazen evengoed onbehouwen en vergezocht is.

0
Melkzuur 1 februari 2019 om 08:21

Het erge voor Keisse is dat hij vanaf nu door sommige wielervolgers over dezelfde kam zal geschoren worden als Moscon. Terwijl hij net een van de meest aimabele renners is.

0
Greg4ever 1 februari 2019 om 08:37

Er is niks ergs aan voor Keisse hoor … nogmaals, hij is niet t slachtoffer, maar de puberale (= dus niet nadenkend over de mogelijke gevolgen van z'n ongetwijfeld impulsieve daad) dader …

Edit: sorry, kon het toch niet laten nog even te reageren :-)

0
HennieK 1 februari 2019 om 08:25

Specifieke gedragstrainingen….. zucht, ik word oud.

0
Merlinappa 1 februari 2019 om 08:33

WielerFlits: het was niet alleen de seksuele pose: hij duwde zijn geslachtsdeel ook tegen haar kont. Wanneer nemen jullie dat een keer mee in de berichtgeving? De Engelse media doen dat gelukkig wel.

0
Slayer772004 1 februari 2019 om 08:40

Laat me raden: The Sun ?
Dan weten we genoeg.

0
Slayer772004 1 februari 2019 om 09:17

I see.
Wel, in dat geval heeft Keisse wel lef. Staan 'rubben' – dat staat er, niet duwen – terwijl haar echtgenoot de foto neemt.

0
achtpuntzes 1 februari 2019 om 09:18

Op de foto is duidelijk te zien dat die vrouw een halve meter voor Keisse staat en ik kan me niet voorstellen dat Iljo zo’n lange leuter heeft.

0
Merlinappa 1 februari 2019 om 09:20

@achtpuntzes

Een foto is een momentopname van (vaak) 1/60 van een seconde of minder (ik ben fotograaf toevallig ;) ). Wat er tijdens de seconden daarvoor en daarna is gebeurd kan je vanzelfsprekend niet zien op de foto. Daarnaast staat Keisse ook praktisch tegen de vrouw aan op de foto, daar zit maximaal 10cm tussen.

0
Romāns Vainšteins 1 februari 2019 om 09:25

My 2 cents.

Keisse besloot in een split-second, op apenintuatie gedreven, deze ‘grap’ te maken maar schoot ietwat uit hierbij. Er is dus wel contact geweest maar onbedoeld waarna Keisse eigenlijk niets anders kon doen dan dit ontkennen stilo ‘in mijn beleving heb ik niets verkeerds gedaan’. De dame in kwestie die wel degelijk wat voelde is daarop furieus pissig geworden.

0
achtpuntzes 1 februari 2019 om 09:37

Kijk nou eerst op die foto voordat je reageert meneer de fotograaf.

0
Merlinappa 1 februari 2019 om 09:40

@8.6

Gedaan. Je weet niet wat zich voor en na de foto afspeelde. Misschien zijn er wel 10 foto's gemaakt, gebeurt vaak bij dit soort momenten. Of was jij er live bij en heb je het toevallig op video staan? Zo niet, niet doen alsof dat wel zo is

edit wf: dat laatste is niet nodig

0
achtpuntzes 1 februari 2019 om 09:44

@Merlinappa
Vraag excuses aan DeCeuninck-Quickstep als je er zo erg mee zit, maar van mij krijg je ze niet. :p

0
Merlinappa 1 februari 2019 om 11:16

Neuh, zo erg zit ik er niet mee. Ik verbaas me vooral over hoeveel mensen hier nog denken dat het normaal is om een vrouw te objectificeren of als minderwaardig te zien. Je mag niet zomaar je banketstaaf tegen de kont van iemand wrijven zonder toestemming, ook al staat die persoon met zijn of haar blote reet voor je.

0
dikkechaap 1 februari 2019 om 16:17

“een vrouw te objectificeren of als minderwaardig te zien”

Je wedstrijdje deugen doet zo af aan je overige valide punten. Op een enkele uitzondering na (ah-ja) doet men dit niet hier. Als er al kritiek is op haar als persoon, is dat in het overgrote meerderheid op haar als individu gericht, probeer dat eens los te zien van haar geslacht.

0
doorak 2 februari 2019 om 04:08

Merlinappa. Die Engelse sites stoken graag eea op. Verder haar man had het absoluut niet geaccepteerd mocht Keisse rubbing hebben gedaan. Er was in eerste instantie niets loos. Ze bekeek direct de foto en had er direct iets van kunnen zeggen. Afkeur laten weten of een andere foto vragen, deze keer met fatsoen. Beide deed ze niet.

De feiten;
De dame bukte ineens naar achteren terwijl Keisse met het naar achteren gaan tegen een boom stond (dario el dia, eldia.com).
Volgens El Dario en het politierapport is er geen fysiek contact geweest.

Resteert:
Dame voelt zich geschoffeerd en doet aangifte. Prima.
Politie onderzoekt dan volgens de wetten en regels in betreffend land dat aangeklaagde in overtreding is. Blijkbaar wel dus beboet. Beboet voor het obscene gebaar, niet voor "rubbing" hetgeen aanranding kan betekenen volgens ook Argentijns recht.

Feitelijk zou normaal daarmee de kous af zijn. Nergens wordt je normaal 2 x voor één vergrijp gestraft.Behalve door lieden die los gaan op social media etc. omdat men vaak roomser dan de paus wil zijn en of achter hypes aan loopt en graag zich profileert of uitspreekt als politiek correct. Een trend waar veel mensen last van hebben en her en der tot grotere problemen en gevolgen leidt dan nodig is.

Echter hier is de kous niet mee af. Wel volgens een juristen site in Argentinië maar niet volgens de trend gevoelige types alhier etc.
Immers, en daar wordt ook aldaar op gewezen;
De dame in kwestie deed aangifte van aantasting eerbaarheid, niet aanranding wat rubbing is.
Ze wachtte het onderzoek en boete niet af maar ging de foto waar ze het niet mee eens was vol op overal met veel misbaar plaatsen en daarna bezocht ze meerdere advocaten om te zien of er meer uit te halen was. Immers een rijke Europese topsporter kan wel wat opbrengen. Echter geen enkele advocaat zag er iets in omdat er geen bewijs is van rubbing, aanranding. Alleen gedrag wat haar waardigheid aantast.

Meerder juristen op het forum menen dat dit duid op andere motieven. Daar hoor je vrijwel niemand op een enkeling na over behalve diegene die meer info zoeken, alles analyseren en dan pas een conclusie trekken die proportioneel is.
Daarmee zegt niemand ook ik niet dat men zich niet hoeft te gedragen. De meeste mannen, zelfs vrouwen begrijpen dat dit niets van doen heeft met vrouwen of deze vrouw neerhalen in de zin van ze minderwaardig maken zoals je stelt. Men begrijpt wel dat het een ongepast verkeerd geintje is en zeker in zijn positie niet kan.
Anderzijds ook Keisse heeft een vrouw die hij respecteert en zal dit niet zo bedoeld hebben hoewel hoe hij het bedoeld heeft er niet eens toe doet. De foto was aanleiding tot proces verbaal en boete.

Elk nuchter mens, zoals een jurist dit beoordeeld weet dat kielhalen zoals sommige lieden op Twitter en ook alhier bij wijze van spreken voorstellen door e.e.a. inderdaad buiten proportie op te blazen evengoed onbehouwen en vergezocht is.

0
kielabokki 2 februari 2019 om 06:11

Goed verhaal, lekker kort ook.

0
doorak 3 februari 2019 om 01:35

Is duidelijk nodig daar velen geen begrip hebben van verschil aantasting eerbaarheid en aanranding. Of wie startte met de zaak “opblazen” etc. En bovendien overmatig, hysterisch reageren gezien de feiten.
Hetgeen ook voor uw betoog geldt. Heeft u hetnu ook begrepen, zo niet dan zoals zaliger Opoe vertelde. Vergeefse moeite om dwazen, hysterica en dommeriken iets uit te leggen.

0
Greg4ever 1 februari 2019 om 08:35

Hehe als ze dit nu direct gedaan hadden, waren we er 4 dagen geleden al klaar mee…

Nou is t weer tijd voor koers … en niet te vergeten Remco natuurlijk :-)

0
JVD 1 februari 2019 om 08:37

Ja, hoe zou het met hém gaan eigenlijk? Daar hoor je niemand over :).

0
Greg4ever 1 februari 2019 om 08:39

Na een stukje trauma verwerking op de rustdag in een klap volwassen geworden?

0
Romāns Vainšteins 1 februari 2019 om 11:32

Wie weet wat Keisse allemaal op de kamer met m uitgespookt heeft ? Zit je zo een jaartje klappertandend bij de zielenknijper voor.

0
josi 1 februari 2019 om 08:47

Tja, een beetje obligaat persbericht wat veel te laat komt en weinig oprecht overkomt gezien wat er de afgelopen dagen is gezegd en gedaan. Als ze Keisse direct zelf uit koers hadden genomen en er een bericht achteraan hadden gestuurd dat ze dergelijk gedrag afkeuren en dat hij er vreselijke spijt van had, dan had je hier verder nooit meer wat van gehoord. Nu blijft het maar doorsudderen en moet arme Remco straks zijn energie steken in het volgen van een gedragstraining.

0
Mwielerfan 1 februari 2019 om 09:04

Vooral de staf kan wel gedragstraining gebruiken is gebleken

0
wulu 1 februari 2019 om 09:11

De sponsor is er gewoon niet blij mee en dat is logisch. Dat had Levefre zich eerder moeten bedenken. Voor iemand die altijd loopt te janken dat het moeilijk is om zijn begroting rond te krijgen omdat sponsors niet makkelijk instappen, hadden hij en zijn ploeg beter moeten nadenken over de gevolgen en imago van zijn ploeg en belangen van zijn sponsors/geldschieters. Levefre is uiteindelijk het grootste kind door zijn eigen grote mond, door meteen te gaan dreigen met uitstappen uit de koers…
Word de brulaap toch even teruggefloten, wie betaald die bepaalt Patrick!

0
Merlinappa 1 februari 2019 om 09:42

Zo is het.

0
aardappeljager 1 februari 2019 om 10:04

Ik vraag me af of een sponsor hier niet blij mee is. Ze hebben zelf aangegeven hier niet achter te staan en PL op het matje geroepen, dus ze kunnen zich publiekelijk mooi distantiëren van dit soort gedrag. Tegelijkertijd domineren ze nu al dagen het wielernieuws. Lees veel publiciteit wat volgens mij nooit slecht is voor een sponsor

0
wulu 1 februari 2019 om 12:13

@aardappeljager

Een woordgrapje is natuurlijk zo gemaakt, en door zo’n dergelijke grap als van Keisse kan je zomaar verder door het leven als sponsor met de bijnaam DeNEUKinck. Niet elke vorm van publiciteit heeft alleen maar voordelen.

0
achtpuntzes 1 februari 2019 om 09:12

Moraal van het verhaal is dat als je een smakeloze grap maakt dat je dan excuses moet maken aan alle mensen op deze aardkloot of misschien wel aan het hele universum.

0
Merlinappa 1 februari 2019 om 09:24

Nee, moraal van het verhaal is dat je niet met je tampeloeris tegen iemand aan moet gaan schuren die daar niet om heeft gevraagd. Spreekt voor zich, toch? Of zal ik dat ook maar even lekker bij jouw vrouw/vriendin/dochter/moeder doen? Kan je wel om lachen zeker :)

0
achtpuntzes 1 februari 2019 om 09:38

Er was geen contact.

De vrouw dacht 'wat staan ze toch allemaal te lachen' bij die foto.

En niet 'ik voelde ineens iets warms tegen mijn achterste gedrukt'.

Ik snap dat je het zo sappig mogelijk wil, maar wat niet is, is er niet.

0
NDI22 1 februari 2019 om 12:07

Uh, wel dat laatste. Ze dacht dat ze per ongeluk aangeraakt werd, tot ze de foto zag. Haar verklaring staat gewoon online, in the Spaans. Het is woord tegen woord, maar om dan maar selectief 1 kant te berichten/geloven is triest.

0
doorak 2 februari 2019 om 04:36

ND122. Hetgeen ze aan de media heeft verklaart is achteraf na haar aangifte waar ze NIET melding heeft gemaakt van aanraking, althans niet op oneerbare wijze met geslachtsdeel.

Verder hetgeen ik hierboven eerdere schreef.
Mooi voor sociaal pedagogische onderzoekers al die commentaren. Mensen gaan voortaan los als rechter en willen vooral luid laten weten wat men ervan vind zonder nuchter feiten te onderzoeken. Ofwel wat al uit studies blijkt: Velen vinden 1 of 2 feiten, juist of onjuist, deze sluiten aan bij hun eigen preferente kader en gaan direct in overdrive los.

Lees elke dag alhier ook de commentaren van toch helft der artikelen en lijkt soms wel een prinsessen lokaal. Daarmee doel ik op gezeur over de redactie wat op de .nl of .be site moet. Teveel over een talent etc.
Nu men tegenwoordig kan reageren op vele fora en sites meent men zich ook te moeten bemoeien met redactioneel werk. Terwijl als je iets niet wil lezen, lees het dan niet i.p.v. zagen over de inhoud.
Hetzelfde make "me famous" fenomeen zoals het overmatig uithalen van lieden naar Keisse of naar de dame in kwestie wat op andere site gebeurde.

0
meestre 1 februari 2019 om 09:13

Ik vraag me af welke het minste resultaat is dat Evenepoel moet rijden vandaag wil hij hier op wielerflits niet afgebroken worden.

0
Nina 1 februari 2019 om 09:17

De uitsluiting van Iljo was een brug te ver, maar als Lefevere geen dwaze uitspraken had gedaan en Deceuninck-Quick Step niet had liggen natrappen door podia te missen, waren de meeste wielerfans het al vergeten. Nu blijft het aanslepen omdat ze zo nodig hun koppigheid moesten uitwerken.

0
Jungle Man 1 februari 2019 om 09:27

It takes two to tango.
de dame gaat m.i. ook niet geheel vrijuit… Ze heeft er in ieder geval voor gezorgd dat menig sporter nu wellicht minder snel zich leent voor een foto.

0
Vlinder 1 februari 2019 om 10:15

Nope, niet als ze niet ‘de tango’ wil dansen! Ik weet niet waar je op doelt met ‘zij gaat ook niet vrijuit’. Misschien is het heel moeilijk te begrijpen voor sommige personen maar vrouwen bukken meestal om;
1. Iets te pakken
2. Een klein kind toe te spreken
3. De gene achter haar de gelegenheid te geven over haar heen te kijken.
In deze kwestie is het optie 3… Maar misschien bukken vrouwen in België alleen voor seks of seksuele handelingen… ;-)
Verder vind ik haar reactie met aangifte best heftig maar het is haar goed recht. Iljo Keisse heeft na die stomme grap het boetekleed aangetrokken (volwassen en goede reactie) en moet even op de blaren zitten. Lefevre snapt dat alleen niet. Zijn uitspraken hebben het alleen maar verergerd. Wellicht is zijn ego iets te groot. Dus een lesje voor hem lijkt me geen overbodige luxe. Maar of het helpt???

0
wulu 1 februari 2019 om 12:19

@Vlinder

Levefre heeft jaren in een gesponsorde bordeelbus als renner vertoeft, die weet gewoon niet beter ;)

0
Mystery Rider 1 februari 2019 om 09:36

hahaha, wat een zielige bedoening.

Al jullie bijdragen van ‘geen respect’ tot ‘maar zo erg is het helemaal niet’…allemaal ‘niks en nietig’.

Als het gaat over sponsorship en geld, trekt iedereen aan de rem…klaar als een klontje.

Alles draait om geld, sponsors willen ROI, geen negatieve marketing!

0
skylimit 1 februari 2019 om 09:40

Is het klaar nu?

0
Mystery Rider 1 februari 2019 om 09:44

Nog niet helemaal, ik verwacht nog een interne sanctie van DQS aan Iljo met een schorsing van een maandje of zo zonder salaris…dan zijn we klaar !

0
Mark 1 februari 2019 om 09:45

Mooi dat er ook een protocol voor de staff komt, kan Patrick wel gebruiken.

0
Handige Harry 1 februari 2019 om 10:06

Weet iemand toevallig waar en wanneer de stille tocht is voor het slachtoffer?

0
opdekant1 1 februari 2019 om 10:16

Laten we, om deze toestanden te voorkomen, gewoon alle contact in de openbare ruimte tussen mannen en vrouwen verbieden. Strikt gescheiden houden. Vrouwen dienen hun lichaam en gezicht afdoende te bedekken. Overtredingen van deze regels straffen we met zweepslagen.

0
Romāns Vainšteins 1 februari 2019 om 11:02

Dramaqueen

0
xistnc 1 februari 2019 om 10:47

Dit zijn alleen nog maar de excuses voor het vergrijp van Keisse. De excuses voor het wegblijven van het podium en de uitlatingen van Patrick zelf volgen nog, zeker? Net zoals bij de halfbakken excuses van Keisse zelf druipt het plichtmatige er vanaf.

0
opdekant1 1 februari 2019 om 10:56

Inderdaad, boeten moeten ze, levenslang aan de schandpaal. Dit tuig mag het daglicht niet meer zien.

0
kielabokki 1 februari 2019 om 12:14
Quote:
Het is woord tegen woord, maar om dan maar selectief 1 kant te berichten/geloven is triest.

Om daar op geen enkele manier op terug te komen in de vele berichtgeving erover is ook wel slecht. Je zou bijna denken dat daar bepaalde belangen aan ten grondslag liggen.

0
Polleke 1 februari 2019 om 11:16

Denk dat er meer druk gekomen is van Specialized, in Amerika is dat ‘metoo’ getoeter nog vele malen luider dan hier… maar het zal voor altijd en eeuwig een schoolvoorbeeld blijven over hoe je dergelijke situatie niet aanpakt, hoe laag kan je als manager vallen als je dergelijk gedrag van een werknemer, nb in deze tijden, gaat verdedigen… denk dat PL nu met een zak ijs op de kop voor zich uit ligt te staren…zo niet dan is hij echt zijn reputatie van blaaskaak aan het verdedigen….

0
Olly 1 februari 2019 om 12:33

Dit gezeur ben ik helemaal zat, wat een drukte om niets!! Hebben jullie trouwens de verbrande armen gezien van de nieuwe Belgische messias, dat is pas nieuws…….

0
Vlinder 1 februari 2019 om 12:42

@wulu, hahaha ja dat verklaart een hoop!

0
wiebipedia 1 februari 2019 om 12:44

Ik vond alle aandacht in eerste instantie ook wat overtrokken, totdat ik de feitelijke verklaring van de dame in kwestie las. Die pas een aanklacht heeft ingediend nadat ze de foto had gezien.
Keisse, Hie aardig de bewuste man ook mag zijn verder, schijnt dus daadwerkelijk tegen haar aan hebben staan ‘rubben’. In eerste instantie dacht ze dat er per ongeluk contact was en heeft ze er niet meer van gemaakt. Maar bij het aanschouwen van de foto en de reacties van de betrokken renners bleek er opzet in het spel.
Ze voelt zich gekleineerd en publiekelijk vernederd. De reactie van Levefre en QS zijn dus mijns inziens compleet ongepast

0
doorak 2 februari 2019 om 04:56

Uw verhaal is onjuist. lees mijn eerder bijdragen maar, ga het hier niet allemaal herhalen.
Wel dit: Als het rubbing was geweest had ze wel direct gereageerd, daar had ze geen foto voor nodig. Verder is verklaring aangifte ne aan de pers afwijkend. Zie eerder betoog.

Conclusie is GELD. Dat blijkt uit haar wijze van aanpak, volgorde en afwijkende verklaringen.. Ook dat licht ik eerder toe.
En mensen die een “dubbele bodem” hebben profiteren van veel ophef in de algemeen opinie (beïnvloeding) waarvoor idioten nodig zijn die er vol op in gaan en in mee gaan.

Daarmee geef ik geen oordeel over wie er fout is in deze en ook niet dat obsceen gedrag wenselijk is en al helemaal niet als publiek figuur. Toch maar even melden alvorens je een dergelijke conclusie trekt hetgeen niet vreemd is gezien de wijze van reactie alhier en van velen.

0
kielabokki 2 februari 2019 om 06:14

Flinke voorbarige conclusies voor een jurist. #bergzout

0
doorak 3 februari 2019 om 01:43

Het is de conclusie van juristen op het juristen forum in Argentinië. Deze lieden kennen het proces verbaal van de aangifte en de feiten vanwege kort onderzoek agenten die mede omstanders bevraagd hebben.
Immers wanneer men aangifte deed en men is verbolgen over dergelijke foto dan moet men die ook niet publiceren, hoewel dat niet direct een causaal verband is.

Wel als men daarna advocaten gaat vragen (stond ook in vrijwel elke krant alhier en uitgebreid in media Argentinië) of er meer uit te halen is zoals een immateriële schadevergoeding waarop antwoord advocaten was. Erg kleine dan wel geen kans gezien eerste beoordeling politie en justitie (zie boete ivm aantasting eerbaarheid) en kost u waarschijnlijk meer dan het oplevert.

Daarmee was de kous af. Voor velen nogal duidelijk, voor u kennelijk niet maar ach velen kunnen lezen maar ook velen kunnen of willen niet begrijpen. Dat maken advocaten wel vaker mee.

0
Thijs E 1 februari 2019 om 15:48

Lefevere had het meteen in de kiem moeten smoren met de excuses die ze nu onder zware druk wel maken.

0
jan jansen 1 februari 2019 om 16:54

Wat wordt het groot gemaakt.
Het lijkt wel alsof hij een paar moorden op zijn geweten heeft.

0
  • 1
  • 2

Laatste nieuws

Populair

Materiaalzone