De Plus maakt rentree in Eschborn-Frankfurt

De Plus maakt rentree in Eschborn-Frankfurt

foto: Sirotti (archief)

zondag 22 april 2018 om 08:57

Laurens De Plus is klaar om terug te keren in competitie. Op Twitter vertelt de Belg op 1 mei zijn rentree te maken. Op die dag wordt Eschborn-Frankfurt – Rund um den Finanzplatz verreden.

De 22-jarige klimmer werd, net als Petr Vakoč, in januari tijdens een trainingskamp in Zuid-Afrika geschept door een vrachtwagen. Voor de Plus zit zijn revalidatieproces er zo goed als op. Op Twitter deelt hij een video waarin hij te zien is met zijn ploeggenoten van Quick-Step Floors tijdens een verkenning van het Luik-Bastenaken-Luik parcours. “Goeie verkenning gisteren met de jongens, het voelt goed om weer onderdeel te zijn van De Wolfpack. Zeker na een lange periode hard werken aan mijn terugkeer na het ongeval”, schrijft hij bij de video.

Tevens vertelt hij op één mei de competitie te hervatten, wanneer Eschborn-Frankfurt op de kalender staat. “Helaas mis ik La Doyenne maar ik kan niet wachten om één mei weer te starten met racen.” Volgens Het Laatste Nieuws zal hij ook in de Ronde van Californië aan de start staan. In eerste instantie zou De Plus in de Giro d’Italia starten, maar die koers lijkt nog te vroeg te komen. De laatste koers die hij verreed was de Ronde van Lombardije, ook daar kwam hij hard ten val.

Dit artikel delen:

2 Reacties

Musselwhite 22 april 2018 om 09:09

Eindelijk kan hij aan zijn seizoen beginnen en nu Vakoc nog en het ongeval is nog een nare herinnering.

WernerFranke 22 april 2018 om 09:46

De comeback van Vakoc ligt jammer genoeg nog niet in het verschiet.

Headlines

Materiaalzone

Populair