vrijdag 25 maart 2022 om 18:58

“De druk op Wout van Aert kan niet hoger”

Video Op imponerende wijze heeft Jumbo-Visma de E3 Saxo Bank Classic gewonnen. De ploeg domineerde de koers met Wout van Aert en Christophe Laporte in de hoofdrol. “Dat het zo uitpakt hadden we niet ingeschat”, vertelt ploegleider Jan Boven tevreden.

De ploeg is zich ervan bewust dat door de dominante manier van rijden Van Aert zich positioneert tot dé topfavoriet voor de Ronde van Vlaanderen. “De druk op Wout van Aert kan niet hoger”, aldus Boven.

Wil je niets missen? Abonneer je dan nu op ons YouTube-kanaal!

RIDE Magazine
2 Reacties
Sorteer op:
25 maart 2022 19:19
Tja; zo erg als in de aanloop naar het WK in Leuven zal het hopelijk niet meer worden. Dat was walgelijk; zelfs een die-hard fan als ik had het toen even gehad met al die berichten. Tot nu toe de enige keer dat ik me kan herinneren dat van Aert plooide onder de druk van de favorietenstatus. Meestal gaat hij daar zonder problemen mee om. Met dank aan de leerschool op jonge leeftijd op de WK's & BK's veldrijden.
    25 maart 2022 20:14
    BK veldrijden in Erpe Mere en het EK in Huijbergen waren toch ook wel races waarin hij plooide onder de druk. In Erpe Mere kon hij niet verliezen want hij kreeg een perfect parcours op zijn maat en was ongezien dominant in de kerstperiode. Hij had wel wat pech, maar was ook niet goed genoeg. Voor het EK in Huijbergen won hij 6/8 crossen maar moest toch VDH laten gaan in de laatste ronde.

    Hij was toen nog wel zeer jong en nadien werd hij een killer.

Reacties zijn gesloten.