Daan Olivier mag pas vanaf 28 april weer koersen
Foto: WielerFlits
donderdag 22 december 2016 om 12:47

Daan Olivier mag pas vanaf 28 april weer koersen

Daan Olivier moet nog een tijdje wachten voordat hij zijn eerste wedstrijdkilometers mag maken. De nieuwe aanwinst van LottoNL-Jumbo dient eerst lang genoeg een biopaspoort te hebben.

Aangezien Olivier gestopt was met wielrennen, zat hij niet meer in het systeem. De Nederlander staat sinds 28 oktober weer geregistreerd als wielrenner. De regels schrijven voor dat je eerst zes maanden in de testing pool van de UCI moet zitten, voordat je weer actief mag zijn in het profpeloton. Olivier kan zijn comeback dus pas op 28 april maken.

“Tot die tijd heb ik tijd om te trainen en om mijn vorm te verbeteren”, zegt Olivier in een video. “Op die manier wil ik op een zo hoog mogelijk niveau terugkeren.”

RIDE Magazine
28 Reacties
Sorteer op:
22 december 2016 22:48
Schipperaar je gaat iig niet beter fietsen van elke week bloed geven!
23 december 2016 07:48
tendam - 22 december 2016 om 16:33
Quote: "De twittervolgers van LottoNL komen van over de hele wereld. Veel Japanners ook".

Je schrijft dit serieus op. Veel japanners die Lotto-Jumbo volgen?? Enige verklaring voor dit fenomeen (ervan uitgaande dat je info klopt)?
23 december 2016 09:26
@coldeportes
Je kunt gewoon zien waar die volgers vandaan komen, het is geen rocket science. Veel Japanners en andere Aziaten, ook veel Britten, Amerikanen, en anderen die de Nederlandse taal niet geheel machtig zijn.

Reacties zijn gesloten.