Chris Froome: “Sky, bedankt voor de samenwerking”

woensdag 12 december 2018 om 14:47
Chris Froome: “Sky, bedankt voor de samenwerking”

foto: Sirotti

Chris Froome heeft Sky bedankt voor de jarenlange steun. Op zijn social media schrijft de viervoudig Tourwinnaar: “Het was een geweldige partner en het was een geweldig avontuur dat we samen deelden. Ze hebben me persoonlijk altijd bijgestaan en ik ben ze dankbaar voor hun steun.” Eerder vandaag werd bekend dat de wegen van sponsor Sky en de ploeg gaan scheiden.


“En we zijn nog lang niet klaar. Iedereen bij Team Sky heeft grote ambities voor 2019 en dit nieuws heeft ons nog vastberadener gemaakt om ze te waar te maken.” Froome behaalde al zijn zes eindzeges in de grote rondes in de kleuren van Sky. Komend seizoen zet hij zijn jacht voort op een vijfde recordzege in de Tour de France.

De Brit kan niet in de toekomst kijken, maar “ik kan met absolute zekerheid zeggen dat dit echt een speciaal team is. We zijn van plan ook in 2020 bij elkaar te blijven en we zullen alles eraan doen om dat mogelijk te maken – in andere kleuren met een nieuwe partner, maar met dezelfde waarden, focus en wil om te winnen.”

Dit artikel delen:

3 Reacties

achtpuntzes 12 december 2018 om 15:14

Edit redactie: Bedankt, aangepast

Zadelpen 12 december 2018 om 23:01

Met dezelfde waarden….

Snapte.

Guushovd 13 december 2018 om 11:04

Bedankt voor de $$$

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.