Carlos Betancur staat voor comeback in Giro dell’Emilia

Carlos Betancur staat voor comeback in Giro dell’Emilia

foto: Sirotti

donderdag 4 oktober 2018 om 18:41

Movistar heeft zijn selecties voor de Giro dell’Emilia en de Gran Premio Bruno Beghelli bekendgemaakt. Een opvallende naam is die van Carlos Betancur. De Colombiaan zal na ruim vier maanden(!) weer een rugnummer opspelden.

De nieuwe voorjaarseditie van RIDE is nu verkrijgbaar! Dit 180 pagina's dikke wielermagazine staat vol verhalen over alles wat de wielersport zo mooi maakt. Bestel hem nu online. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang maar liefst 20% korting!

Betancur reed sinds de Giro d’Italia geen wedstrijd meer voor zijn Spaanse werkgever. Hij beëindigde de Italiaanse ronde op een hoopvolle vijftiende plaats, maar sindsdien werd er niks meer van de klimmer vernomen. Hij ontbrak daardoor in de Tour de France en de Vuelta a España.

Betancur zal aanstaande zaterdag tijdens de Giro dell’Emilia het gezelschap krijgen van Rubén Fernandez, José Joaquín Rojas, Jorge Arcas, Carlos Barbero en Jasha Sütterlin. Mikel Landa is de zevende en laatste renner. De Bask hoopt nog wat van zijn seizoen te maken, nadat hij het WK miste vanwege een zware valpartij in de Clásica San Sebastián.

Movistar zal met dezelfde zeven renners aantreden in de Gran Premio Bruno Beghelli, die zondag op het programma staat.

Dit artikel delen:

4 Reacties

Lalsacien 4 oktober 2018 om 20:12

Comeback van Betancur en Landa!

0
Turtlehead 5 oktober 2018 om 07:47

Hopelijk rolt onze Colombiaanse vriend de San Luca niet af.

0
Wheely 5 oktober 2018 om 08:07

Vaag verhaal, hoezo werd er niks meer van hem vernomen? Zou hij niet naar UAE verkassen?

0
vlaamse ardennen 5 oktober 2018 om 15:57

Vreemde vogel toch. Totaal onbetrouwbaar.

0

Net binnen

Populair

Materiaalzone