Breukink minimaliseert ‘rel’ tussen Boom en Breschel

woensdag 11 augustus 2010 om 20:03

“Als het nieuws over de transfer van Breschel klopt, wil dat zeggen dat de ploeg niet genoeg vertrouwen heeft in de Nederlandse renners voor het voorjaar.” Dat zei Lars Boom toen de transfer van Matti Breschel naar Rabobank nog slechts een gerucht was. Inmiddels is die transfer een feit. Velonation zag in de uitspraak van Boom het begin van een kleine rel en vroeg Erik Breukink om meer uitleg.

“Inmiddels hebben we Lars gevraagd wat er precies gebeurd is. Hij is nog jong en dat was natuurlijk een domme uitspraak, iets wat eigenlijk hij niet had mogen zeggen”, geeft de manager van de bankiersploeg toe. “Hij was gewoon enigszins verrast door de vele geruchten en kwam daar ook openlijk voor uit, maar een dag later al stapte Lars op Matti af en heeft hij er met hem over gepraat.”

Breukink keert ook nog even terug op de transfer: “Breschel heeft al bewezen dat hij één van de sterkste eendagscoureurs is. Samen met Boom en Langeveld kunnen we een sterk blok vormen voor het voorjaar. Maar ook in de rest van het jaar kan hij zeer nuttig zijn. Hij zal onze ploeg in meerdere wedstrijden sterker maken en kan ons misschien overwinningen bezorgen in kleinere en de grote ronden.”

Lees ook:
Boom niet op de hoogte van komst Breschel

Dit artikel delen:

Headlines

Populair

Materiaalzone