Bram Tankink ook volgend jaar bij LottoNL-Jumbo

maandag 28 augustus 2017 om 19:15

Fans van Bram Tankink kunnen rustig ademhalen. De 38-jarige renner heeft besloten zijn verbintenis met LottoNL-Jumbo te verlengen met één seizoen. “In onze jonge ploeg kan hij als ervaren renner een hoop kennis en kunde overbrengen”, zegt teammanager Richard Plugge tegen WielerFlits.

Meer video’s zien uit het peloton?
Abonneer je dan nu op ons YouTube-kanaal!

Dit artikel delen:

32 Reacties

Kelder is de Man 28 augustus 2017 om 23:50

Beter had ik het niet kunnen verwoorden Sooike

0
Scott Sunderland 29 augustus 2017 om 00:16

Er zijn natuurlijk veel knechten die weinig in beeld komen omdat ook in kleinere wedstrijden en in de aanvangsfase van grote wedstrijden geknecht moet worden. Ik neem aan dat men in de ploeg zelf goed weet wat men aan zulke knechten heeft. Tankink is ook wel zo’n knecht en het feit dat hij heeft kunnen bijtekenen zal wel betekenen dat men nog altijd tevreden is met zijn werk voor de ploeg. Ik kan me niet voorstellen dat men hem zou houden als hij niets meer presteert ten behoeve van de ploeg.

0
Huubi 29 augustus 2017 om 08:57

Voor een sponsor, en zeker als het sportief niet top.loopt, een gouden gast. Alleen daarom al een goede zet.

0
roveroog 29 augustus 2017 om 09:28

Niets dan respect voor Tankink. Maar je wint komend jaar niet meer wedstrijden omdat Bram nog meefietst. Leuke gast, maar dat ben ik ook.

0
Vlinder 29 augustus 2017 om 09:53

@Sooike; Er zijn ook in een koers toch wel veel momenten dat wij knechten niet in beeld zien en dus ook niet zo heel goed kunnen beoordelen wat voor werk ze verzetten, ligt zijn taak vaak ook niet aan het begin van een koers? Ik geloof wel heel erg in de meerwaarde van hem mbt de jongere renners. En in alle eerlijkheid; ik ben niet erg objectief in deze kwestie want Tankink kan mij zo aan het lachen maken, dat ik het alleen daarom al heel jammer zou vinden als hij stopt. En dat is natuurlijk niet erg professioneel gedacht van mij.

0
Imbatido 29 augustus 2017 om 10:19

Niet vergeten dat Tankink dit voorjaar telkens vrijwel de enige renner van Lotto-Jumbo was die er nog bij was voor het begin van de finale. Gaat ook nog heel behoorlijk bergop. Rijdt gewoon een heel degelijk seizoen, dus sportief zeker terecht dat zijn contract is verlengd.

0
Sebas 29 augustus 2017 om 11:41

Huh? Ik zie Bram elke koers attent van voren, zijn kopmannen ondersteunend. Dat TLJ het in PN halverwege van Tankink moest hebben zegt al genoeg over zijn plek in de ploeg. Altijd met de beste helft mee en ook nog vrij lang. Volgens mij ligt zijn werk niet specifiek vroeg in de koers, maar gedurende de hele wedstrijd; tot de finale.

0
  • 1
  • 2

Headlines

Populair

Materiaalzone