Teun Mulder leidt WK Para-baan; BK cross junioren en beloften voortaan live

vrijdag 9 november 2018 om 17:00
Teun Mulder leidt WK Para-baan; BK cross junioren en beloften voortaan live

Teun Mulder (midden) - foto: Tim Buitenhuis

In de rubriek WielerFlits Kort bundelt WielerFlits al het nieuws dat de site nog niet gehaald heeft. Vandaag onder meer over het WK Para-baanwielrennen en de live-uitzendingen van het BK veldrijden voor junioren en beloften.


Teun Mulder toernooidirecteur WK Para-baanwielrennen 2019

Het WK Para-cycling op de baan 2019 staat onder leiding van Teun Mulder, zelf drievoudig wereldkampioen baanwielrennen. Dat is vandaag bekendgemaakt door de organisatie van het evenement, dat van 14-17 maart wordt gehouden in Omnisport Apeldoorn. Voor Mulder is Para-cycling geen onbekend terrein, want hij won in 2016 als piloot op de tandem samen met de visueel beperkte Tristan Bangma goud op de Paralympische Spelen. “Para-cycling is absolute topsport”, reageert de kersverse toernooidirecteur. “Deze sporters verdienen een vol stadion.”


BK veldrijden junioren en beloften live op Sporza

Belgian Cycling herschikt het programma van de Belgische kampioenschappen veldrijden, die dit seizoen op 12 en 13 januari in Kruibeke worden gehouden. Belangrijkste wijziging is dat het BK dames (elite, U23 en U19) naar zaterdag verhuist. Ook nieuw: voortaan worden, naast de dames en de heren elite, ook de kampioenschappen van de heren junioren en beloften rechtstreeks gecoverd door Sporza. Het volledige programma van het BK vindt u op de website van de organisatie

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Headlines

Materiaalzone

Populair