Biniam Girmay voor etappe acht: “Ik denk niet dat ik in de vlucht van de dag zal zitten”

zaterdag 14 mei 2022 om 13:52
Biniam Girmay voor etappe acht: “Ik denk niet dat ik in de vlucht van de dag zal zitten”

foto: Cor Vos

Biniam Girmay voelt zich goed in de Giro d’Italia. De Eritreeër reed al meerdere keren naar een top-5 en is ook in de etappe van vandaag een van de favorieten. “Of Van der Poel de topfavoriet is? We hebben ook Gaviria, Ewan en Démare die allemaal goed in vorm zijn”, aldus de renner van Intermarché-Wanty-Gobert.

RIDE: Een must-have voor iedere wielerliefhebber
Met het Zomernummer van RIDE ben je optimaal voorbereid op de komende wielerzomer. Met dit magazine doe je iedere wielerliefhebber een plezier!
Bestel nu jouw exemplaar

“Het is een korte etappe, veel teams gaan zich mengen in de strijd om de ontsnapping van de dag. Ik denk niet dat ik mee kan in de ontsnapping van de dag, er wordt te veel naar mij gekeken. Alleen als het echt een speciale etappe wordt, kan ik erbij zitten”, vertelde hij in het startinterview.

“Of Van der Poel de topfavoriet is? We hebben ook Gaviria, Ewan en Démare die allemaal goed in vorm zijn. Het draait niet alleen om hem, ook andere jongens zijn sterk”, aldus Girmay. De start van de achtste etappe is gegeven om 13.40 uur, de winnaar wordt rond 17.15 uur verwacht.

Dit artikel delen:

4 Reacties

Ronellenfitsch 14 mei 2022 om 14:16

En ongeveer op het moment dat dit artikel geplaatst werd, zat ie in de vlucht …

Mr. Tornado 14 mei 2022 om 14:48

Yeah, right….

Puncheur du Framboise 14 mei 2022 om 15:40

Sand bagging

reusjen 14 mei 2022 om 17:36

Ik heb de etappe niet gezien, maar uit de commentaren lijkt het erop dat hij alleen naar Van der Poel heeft gekeken en hem dus wel degelijk als topfavoriet zag(of dat zijn verongelijkte fanboys). Daarnaast zat hij wél in de vroege vlucht. Oftewel Girmay lult maar wat uit z'n nek voor de start en je hebt dus niets aan zulke interviews.

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Volg hier

Laatste nieuws

Materiaalzone

Populair