Bingoal Cycling Cup, Belgische selectie voor Hoogerheide

maandag 21 januari 2019 om 16:33
Bingoal Cycling Cup, Belgische selectie voor Hoogerheide
Wielerflits Kort

In de rubriek WielerFlits Kort bundelt WielerFlits al het nieuws dat de site nog niet gehaald heeft. Vandaag onder meer over de Belgische selectie voor de Wereldbeker veldrijden in Hoogerheide en de nieuwe naam van de Beker van België.

Bingoal Cycling Cup nieuwe naam Beker van België

De Beker van België, vorig jaar nog de Napoleon Games Cycling Cup, krijgt een nieuwe hoofdsponsor. Vanaf dit seizoen spreken we over de Bingoal Cycling Cup. De deal loopt minstens tot en met 2021″, aldus de overkoepelende organisatie Pro Cycling Events. “De komst van een nieuwe hoofdsponsor zorgt voor een dito dynamiek. Dat zal duidelijk worden op de persvoorstelling van 29 januari, een evenement waarin met een paar verrassingen zal worden uitgepakt. We zijn trots op onze nieuwe partner en kijken vol vertrouwen uit naar een mooie samenwerking.”


Belgische selectie voor Hoogerheide is bekend

De Belgische wielerbond heeft de selectie voor de Wereldbeker veldrijden Hoogerheide bekendgemaakt. Bondscoach Sven Vanthourenhout kan rekenen op achttien elite mannen, waaronder de twee kemphanen die in de GP Adrie van der Poel gaan strijden om de eindzege in de Wereldbeker: Wout van Aert en Toon Aerts. Bij de vrouwen zijn er vier extra rensters ten opzichte van de veldrit in Pontchâteau. De belangrijkste naam die erbij komt is die van wereldkampioene Sanne Cant. Zij keert terug na een trainingskamp in Spanje.

Bekijk hier de volledige selectie van België voor Hoogerheide

Dit artikel delen:

Headlines

Materiaalzone

Populair