Astana versterkt zich met Hernando Bohórquez
foto: Sirotti
vrijdag 9 november 2018 om 16:24

Astana versterkt zich met Hernando Bohórquez

Astana heeft voor komend seizoen Hernando Bohórquez aangetrokken. De 26-jarige Colombiaan komt over van Manzana Postobon, waarvoor hij drie seizoenen uitkwam. Bij Astana heeft hij een eenjarig contract getekend. Zijn nieuwe ploeg ziet voor hem een belangrijke rol weggelegd als helper voor Miguel Ángel López, die hij goed kent en met wie hij vaak samen traint.

“Ik ben Astana dankbaar voor deze enorme kans. Ik ben heel blij en erg gemotiveerd om aan dit fantastische project te beginnen. Ik ben er klaar voor om alles te geven en het team te helpen bij het bereiken van de grootste doelen. Ik hoop dat het nieuwe seizoen zeer opwindend en succesvol zal zijn voor de hele Astana-ploeg”, meldt de Colombiaan in een persbericht.

Bohórquez eindigde eerder dit jaar tweede in de Tour of Qinghai Lake, waarin hij ook enkele ereplaatsen liet optekenen.

 
3 Reacties
Sorteer op:
9 november 2018 16:39
Dat brengt Astana op 29 renners met nog Sergei Chernetski op de bank. Zij en UAE staan nu op kop met ieder 29 renners op dit moment. Wie volgt?
9 november 2018 17:22
Benieuwd of deze renner is gecontracteerd om voornamelijk buiten de wedstrijden met López te trainen (in Colombia) of ook daadwerkelijk gaat koersen en hiermee een aanwinst voor de ploeg is. Ik ga hem volgen komend jaar.
    9 november 2018 23:33
    Inderdaad geleerd van betancur waarschijnlijk

Reacties zijn gesloten.