Annemiek van Vleuten met vakantie: “Ik ga mijn fiets absoluut niet missen”

dinsdag 15 oktober 2019 om 11:34
Video

Ver achter winnares Ceylin del Carmen Alvarado reed in de Superprestigecross van Gieten ook Annemiek van Vleuten in de rondte. Met een glimlach van oor tot oor ploegde ze door de modder. Voor de camera van WielerFlits steekt de wereldkampioene op de weg haar enthousiasme ook niet onder stoelen of banken: “Mede dankzij het publiek heb ik hier heel erg van genoten.”

“Ik wilde in oktober graag een klein beetje bezig blijven omdat ik pas in november op vakantie ga. Dus ik doe nu gewoon lekker een beetje mountainbiken en een beetje crossen. Ik kon dit combineren met een bezoek aan een vriendin, dus vandaar dat ik hier ben”, verklaart Van Vleuten haar deelname aan de veldrit.

De vakantie is voor Van Vleuten bijna aanstaande: “Mensen denken altijd dat ik het moeilijk vind om drie weken niet te fietsen, maar die weken ga ik helemaal vol maken. Ik ga niet drie weken op het strand liggen, maar lekker duiken en hiken. Ik ga mijn fiets absoluut niet missen.”


Meer video’s zien uit het peloton?
Abonneer je dan nu op ons YouTube-kanaal!

Dit artikel delen:

5 Reacties

SolitaryShell 15 oktober 2019 om 11:54

edit wf: dank voor de suggestie, aangepast

kleomantre 15 oktober 2019 om 12:08

Ik zou het volgend jaar rondom deze tijd geen vreemde titel vinden.

Heeft heel veel gegeven om de meest aansprekende titels nog te bemachtigen en is daar al in geslaagd met de wereldtitel, 2x WK tijdrijden, 2x Giro en ook de vrouweneditie van Strade Bianchi. Gaat nu een jaar genieten in de WK-trui en denk ik proberen op de Spelen nog het laatste smetje weg te poetsen (dan wel OS tijdrit dan wel OS wegrit).

HoofdIsVrij 15 oktober 2019 om 12:18

Het zou zomaar kunnen dat zowel Van der Breggen als Van Vleuten na Rio stoppen.

Emergo 15 oktober 2019 om 13:35

Tokyo bedoel je.

Franco Ballerini 15 oktober 2019 om 15:49

Zelfs als Annemiek volgend jaar stopt, denk ik dat ze haar fiets zeker gaat missen. Een echte liefhebster.

Ik zie niet in waarom Anna volgend jaar zou willen stoppen.

Laatste nieuws

Materiaalzone

Populair