Anna Kay: “Dit was een van mijn beste crossen ooit”

zaterdag 13 november 2021 om 15:10
Anna Kay: “Dit was een van mijn beste crossen ooit”

Anna Kay - foto: Nico Dick

Anna Kay soleerde vanmiddag in Leuven met succes naar haar eerste seizoenszege. In een deelnemersveld zonder grote namen stond er geen maat op de kleine Britse, die haar eerste overwinning van het seizoen pakte.

De renster van Starcasino keerde afgelopen donderdag na twee maanden afwezigheid vanwege een sleutelbeenbreuk terug in competitie. Na een achtste plaats in Niel, kon in Leuven niemand haar wiel volgen.

Kay was technisch de sterkste. “Ik had daar wel voordeel van”, bekend ze. “Ik kon mijn eigen lijnen rijden. Dat hielp. Het was bijna een perfecte wedstrijd. Dit was een van mijn beste crossen ooit”, oordeelt zij na afloop.

De overwinning doet haar zelfvertrouwen goed. “Ik had niet verwacht dat ik nu al zo ver zou zijn. Dat maakt het een mooie verrassing”, sluit zij af.

Dit artikel delen:

2 Reacties

steven2743 13 november 2021 om 15:51

Ze sprong over de balken waar Sweeck en veel mannen van de fiets gingen en het wasbord deed ze ook vlot. Vanwege het gebrek aan concurrentie kan ik niet inschatten of dit de beste wedstrijd was, maar de techniek was prima.

Brabander 13 november 2021 om 16:39

Dit is inderdaad geen goeie graadmeter. Maar ze lijkt toch wel potentie voor zeker de subtop te hebben. Maar in dit veld zegt dat niets

Headlines

Materiaalzone

Populair