Alpecin-Fenix met Vermeersch en Vine in Tour of Norway

maandag 23 mei 2022 om 14:31
Alpecin-Fenix met Vermeersch en Vine in Tour of Norway

Gianni Vermeersch op archiefbeeld - foto: Cor Vos

Alpecin-Fenix rekent deze week in de Tour of Norway onder meer op Gianni Vermeersch en Jay Vine. Vermeersch krijgt, voor een renner met zijn kwaliteiten, enkele interessante ritten voorgeschoteld. Klimmer Vine is dan weer de aangewezen renner om een goed klassement te rijden.

De nieuwe RIDE is nu verkrijgbaar! Onze wintereditie staat in het teken van terugblikken en vooruitkijken. Over binnen fietsen op de beste smart trainers, buiten fietsen onder uitdagende omstandigheden, maar ook het opzoeken van adembenemende fietsgebieden waar de zon nog wel schijnt.
Bestel 'm nu online en je krijgt hem binnen enkele dagen thuisbezorgd.

De 29-jarige Vermeersch is de laatste weken uitstekend op dreef. Eerder deze maand boekte hij in de Vierdaagse van Duinkerke zijn eerste zege van het seizoen. In de koninginnenrit naar Cassel versloeg hij na een zeer interessante finale Oliver Naesen, Jake Stewart en latere eindwinnaar Philippe Gilbert. Bovendien werd hij afgelopen zondag ook tweede in de Antwerp Port Epic, achter zijn naamgenoot Florian Vermeersch.

Gianni Vermeersch zal zich deze week ongetwijfeld kunnen uitleven in de lastige heuvelritten. Zijn werkgever Alpecin-Fenix zal in de koninginnenrit naar Stavsro vooral hopen op een sportieve uitschieter van Vine. De 26-jarige Australische klimmer was dit jaar al tweede in de Ronde van Turkije en stak ook in de Ster van Bessèges en de Volta ao Algarve zijn neus aan het venster.

De selectie van Alpecin-Fenix bestaat verder uit Floris De Tier, Jimmy Janssens, Timo Kielich (zesde in de voorbije Antwerp Port Epic) en Scott Thwaites. De Ronde van Noorwegen staat van 24-29 mei op de kalender.

Dit artikel delen:

Headlines

Populair

Materiaalzone