AG2R Citroën presenteert selecties voor E3 Saxo Bank Classic en Gent-Wevelgem
foto: AG2R Citroën
woensdag 23 maart 2022 om 12:32

AG2R Citroën presenteert selecties voor E3 Saxo Bank Classic en Gent-Wevelgem

AG2R Citroën heeft bekendgemaakt welke renners de ploeg opstelt in de E3 Saxo Bank Classic en Gent-Wevelgem. Zowel vrijdag als zondag zijn Greg Van Avermaet en Oliver Naesen van de partij. Die laatste keert in de E3 Saxo Bank Classic overigens terug in koers, nadat hij Parijs-Nice moest verlaten met griep.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Na zijn opgave in Parijs-Nice ontbrak Naesen ook in Milaan-San Remo, waar hij in 2019 nog tweede werd. “De E3 Saxo Bank Classic en Gent-Wevelgem zijn twee hele mooie klassiekers. Ik kijk er naar uit, vooral omdat ik vanwege ziekte verstek moest laten gaan voor Milaan-San Remo, wat een belangrijke koers voor mij is”, vertelt Naesen op de sociale media van zijn ploeg. “De E3 Saxo Bank Classic is de moeilijkste klassieker van het jaar en ik denk dat de opeenvolging van hellingen goed bij me past.”

In deze E3 Saxo Bank Classic starten voor AG2R Citroën, naast Naesen en Van Avermaet, ook Stan Dewulf, Damien Touzé, Michael Schär, Antoine Raugel en Bob Jungels. Laatstgenoemde is de enige renner die er niet bij is in Gent-Wevelgem. De Luxemburger wordt in die wedstrijd vervangen door Gijs Van Hoecke.

RIDE Magazine
3 Reacties
Sorteer op:
23 maart 2022 12:53
E3 'de moeilijkste klassieker van het jaar' ? Nou moe!
Ollie was er al eens 3de, tweemaal 4de en eenmaal 8ste, op vier deelnames.
Zou dat de conclusie zijn? Wie dat kan in de moeilijkste klassieker van het jaar, dat moet nog steeds één van de beste renners ter wereld zijn?
Serieus: ik gun Naesen die grote overwinning echt wel, maar ik vrees dat het ook niet voor dit jaar zal zijn...
    23 maart 2022 13:10
    Hij zat er ooit dicht bij, maar de laatste jaren toch een neerwaards knikje in zijn curve.
23 maart 2022 13:17
Hihi, dat citaat viel me ook al op. Meteen de verklaring dat Pogacar alle grote koersen rijdt behalve deze, dit is echt te moeilijk ;-)

Reacties zijn gesloten.