Adam Yates ontbreekt in selectie INEOS Grenadiers voor GP Miguel Indurain
Adam Yates (midden) slaat de GP Miguel Indurain over - foto: Cor Vos
donderdag 1 april 2021 om 15:47

Adam Yates ontbreekt in selectie INEOS Grenadiers voor GP Miguel Indurain

Adam Yates stond lange tijd op de voorlopige deelnemerslijst van de GP Miguel Indurain, maar de Britse klimmer maakt geen deel uit van de definitieve selectie van INEOS Grenadiers voor de Spaanse eendagskoers. Laurens De Plus is zaterdag wél van de partij.

De 28-jarige Yates, die afgelopen zondag nog met verve de Ronde van Catalonië wist te winnen, zal in aanloop naar de Ronde van het Baskenland (5-10 april) dus geen koersen meer betwisten. Zijn ploeg INEOS Grenadiers begint met andere woorden zonder uitgesproken kopman aan de GP Miguel Indurain.

Het is zaterdag uitkijken naar de prestaties van Andrey Amador, Jonathan Castroviejo, Eddie Dunbar, Sebastián Henao, Ben Swift, Cameron Wurf en Laurens De Plus. De 25-jarige De Plus reed eerder dit seizoen al de Tour de La Provence en Parijs-Nice en maakt zich op voor zijn eerste eendagskoers van 2021.

Selectie flag-gb INEOS Grenadiers voor GP Miguel Indurain (3 april)
flag-cr Andrey Amador
flag-es Jonathan Castroviejo
flag-ie Eddie Dunbar
flag-co Sebastián Henao
flag-be Laurens De Plus
flag-gb Ben Swift
flag-au Cameron Wurf

RIDE Magazine
3 Reacties
Sorteer op:
1 april 2021 15:56
Die wilt natuurlijk goed uitgerust aan de start staan om zich te mengen in de strijd tegen Pogiboy en Roglic. Gelijk te beginnen met een tijdrit.
1 april 2021 16:33
Swift and Wurf mogen alleen voor deze koers even naar Spanje dus? Reden beide niet in Catalonië en doen ook geen Baskenland.

Reacties zijn gesloten.