Keisse en Viviani met speciaal Deceuninck-Quick Step-tenue in Gent

dinsdag 13 november 2018 om 21:04
Keisse en Viviani met speciaal Deceuninck-Quick Step-tenue in Gent

foto: Zesdaagse van Gent

Iljo Keisse en Elia Viviani hebben het speciale baantenue van Deceuninck-Quick Step gepresenteerd. Dat deden zij op de openingsdag van de Zesdaagse van Gent. Het tenue van lijkt veel op dat van Quick-Step Floors het voorbije seizoen. Blauw is nog steeds de hoofdkleur.

De grootste verandering is natuurlijk de hoofdsponsor op de borst. In de witte balk staat nu het logo van Deceuninck, met daaronder op de buik de beeltenis van Quick-Step Floors. In de nieuwe outfit kunnen de renners van Deceuninck-Quick Step ook ‘gewoon’ winnen: Keisse pakte direct de winst in de eerste puntenkoers van de Gentse Six.

Mogelijk worden voor het nieuwe wegseizoen nog enkele aanpassingen gedaan aan dit baantenue. Quick-Step laat op Twitter namelijk weten dat dit om een speciaal baantenue gaat.

Dit artikel delen:

4 Reacties

KnightBiker 13 november 2018 om 21:15

Hm.. ademt toch weer quick-step… verder Ook niet erg nieuw nog stylish retro.
Het zijn wel De kleuren van de sponsor toevallig komt dat overeen Met quickstep, maar om De nieuwe sponsor in de verf te zetten zou Ik radicaal afwijken van Het vorige design…

AWestie 14 november 2018 om 09:54

Eigenlijk gewoon het truitje iets meer volgestopt. Jammer, maar het is niet anders als je gewoon een naamsponsor er bij krijgt. Ik had inderdaad ook geopteerd voor een wat grotere koerswijziging.

Simon1 15 november 2018 om 19:42

Toch zeer matig mensen. Zoek het Etixx shirt of Omega pharma shirt maar eens op, dat was echt kwaliteit.

vanSpringel 27 november 2018 om 12:08

Ik kijk altijd naar een fietstrui wanneer je op de fiets zit.

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.