Wielertenues 2019: Opgefriste roze shirts voor Manzana Postobón

woensdag 23 januari 2019 om 16:31
Wielertenues 2019: Opgefriste roze shirts voor Manzana Postobón

foto: Manzana Postobón

Manzana Postobón leek het alleenrecht te hebben op volledig roze shirts, maar dit seizoen toont EF Education First zich een geduchte concurrent. De Colombiaanse formatie blijft ook in 2019 onverminderd vasthouden aan haar opvallende kleurstelling, zo blijkt uit een video die de ploeg verspreidde op haar social media.

Wat meteen opvalt aan de nieuwe outfits van Manzana Postobón, is dat de zwarte streep op het shirt is verdwenen. Daardoor heeft het opgefriste logo van de hoofdsponsor een nog prominentere plek gekregen. De tenues worden opnieuw gefabriceerd door kledingsponsor Hincapie Sportswear.

Manzana Postobón was behoorlijk actief op de transfermarkt. De ploeg nam tijdens het vorige seizoen al afscheid van Jetse Bol en zag Juan Sebastián Molano (UAE-Team Emirates) en Hernando Bohórquez (Astana) verhuizen naar WorldTour-ploegen. Daartegenover stond de komst van onder anderen Jhonatan Restrepo, die overkwam van Katusha-Alpecin.

Dit artikel delen:

1 Reactie

schlunzi 24 januari 2019 om 18:05

Als groot fan van Gios Torino is het moeilijk verdragen: Shirt vloekt als de pest met het mooie Gios blauw en Shimano hoort simpelweg niet op een dergelijk frame. Maar ja, gebeurt als je je naam verkoopt aan de meest biedende…

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.