Supacaz introduceert flashy Kazze Fietsschoenen

dinsdag 7 december 2021 om 14:00
Supacaz introduceert flashy Kazze Fietsschoenen

Voor wie van een opvallende outfit houdt, heeft Supacaz sinds vandaag een blitse toevoeging. Het in Californië gevestigde bedrijf introduceert vandaag namelijk zijn eigen Supacaz Kazze fietsschoenen. Geheel in de lijn met de stuurlinten, grips en bidonhouders waar we dit merk van kennen, zijn deze schoenen niet te missen.

Supacaz staat bekend om zijn producten die boven het maaiveld uitsteken. Ook de Kazze valt in deze categorie. De schoen heeft een buitengewoon strak design en bestaat uit één geheel. De zool is gemaakt van extreem sterk carbon met een ‘Nasa grade 3-classificatie’. Hierdoor kan je erop vertrouwen dat deze schoenen presteren onder de extreemste omstandigheden.

De schoenen beschikken over het dubbele BOA Fit-systeem voor een nauwkeurige sluiting en VaporX voor ventilatie en vochtafvoer. Met 259 gram per paar (maat 42) zijn ze bovendien bijzonder licht.

De Supacaz Kazze fietsschoenen komen in vier verschillende uitvoeringen: White Holo, Black Holo, de paars/blauwe Oil Slick Reflective en de zilverkleurige Hologram.

Dit artikel delen:

1 Reactie

DeGroteMolen 24 december 2021 om 13:16

Mooie schoenen zo lijkt het, maar ook een Supa- prijsje…

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.